loumarie
Fanka BB :)
Nie zgadłaś , leci karny laczek![]()
![]()
Jadą 2 pizzę MMMMM![]()
Tak czułam.
Ale z MINSEM???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie zgadłaś , leci karny laczek![]()
![]()
Jadą 2 pizzę MMMMM![]()
Z mięskiem, jakaś syneczka dobra, potrójny ser, cebula pieczarki i ogórek . PychaaaaTak czułam.
Ale z MINSEM???![]()
Z mięskiem, jakaś syneczka dobra, potrójny ser, cebula pieczarki i ogórek . Pychaaaa
No i oczywiście są XXL bo jem ja mój J i mój brat. Tylko to jest tak oni otwierają jedną pizzę to muszę się rzucać na nią jak pies jakiś
![]()
Nie no ja zgagę mam ale nie potrafię sobie odmówić. No nie umiem serioPizzka smak - ja z jakieś dwa miesiące temu też trafiłam na jakąś spoko, ale szczerze jakoś mega mi pizza leży w żołądku... Zgaga 100% murowana u mnie nawet po jednym kawałku. Ale Tobie smacznego, jak Cię nie wali po brzuchu to super
Coś co toleruje (o dziwo) mój żołądek to chińczyk - jak zamówię takie chrupiące kotlety z kurczaka to nawet synu wybudza się i zaczyna wirować jak w reklamie vizira.![]()
Przypomniało mi się, takie nagranie takiego menelka
On mówi, zejdę po te kebaby tej!
A jego matka mówi, jakie baby?
On na to.. KE-BABY! KEBABY 3 SĄ, NA DOLE
Ona: baby? gdzie te baby?
On: Kurrr... KE-BABY
Ona: Na dole one stoją?
On: 3 KEBABY OPŁACONE, Z MINSEM!![]()
Mój syn coś podobnego mi ostatnio zarzucał a ja mówię ,że co na jakim dole ?![]()
Z tik toka, prawda ?![]()
A widziałaś ten filmik ?Wiesz co, to kiedyś było na YouTube ale niewykluczone, że to i po tiktoku już lata![]()