reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Gratuluję chłopczyka 😊 A jak się z tym czujesz? Pamiętam, że miałyśmy tu trzymam kciuki za dziewczynkę 🙈 Ja liczyłam na córeczkę i jak okazało się, że będzie drugi chłopiec to płakałam ze dwa dni 😅 a teraz kocham nad życie 🥰

Ja kiedyś potrafiłam zjeść całą tabliczkę 100g czekolady 🫣 Teraz już nie, od nadmiaru cukru boli mnie głowa 😝
Niby dobrze ale kwach w ustach cały czas 😅. Po prostu inna ciążą niż poprzednie. Jednak prawda, że ciąża po 30 jest już inna 😁

reklama
@LadyCaro to jest też miejsce dla Ciebie ❤️
Ale się cieszę ,że wróciłaś .
Happy Penguin GIF by Pudgy Penguins
dziękuję za przyjęcie :D

Stara! Tu pewnie większość może Cię już nie kojarzyć ale poznają na pewno 😁.
Wczoraj o Tobie wspominałam z @Calineczka92 a Ty dzisiaj wróciłaś.
Przypadek ? Nie sądzę 🤣❤️

Jak się czujesz ? :)
Ja mam to do siebie, nie wiem czemu, że czasem zdarza mi się dominować wątek 😂 postaram się tego nie czynić 😂
Czuję się całkiem normalnie, zupełnie nic mi nie jest :D Jem to co zawsze, nic mnie nie odrzuca. Jedyne co to śpię dużo i jestem śpiąca ogólnie, ale to po prostu progesteron.

Ja mam to do siebie, nie wiem czemu, że czasem zdarza mi się dominować wątek 😂 postaram się tego nie czynić 😂
Czuję się całkiem normalnie, zupełnie nic mi nie jest :D Jem to co zawsze, nic mnie nie odrzuca. Jedyne co to śpię dużo i jestem śpiąca ogólnie, ale to po prostu progesteron.
Też tak miałam w ciąży z Kamilem (2023) przez progesteron non stop spałam, łóżko to było moje królestwo 😅

A teraz, jakoś śpiąca nie jestem a jak jestem to i tak nie zasne bo mi Kamil nie daje. Mama to, mama tamto 🤣🤣

Miałyśmy iść razem na mamuśki, trochę się pospieszyłam 🤣

Do góry