reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja w tym roku najbardziej podekscytowana jestem prezentem dla brata. Tam sobie zażyczył popierdółkę sprzętową no to ok, niechaj będzie. Ale jeszcze nie wie, że mu kupiłam bon na kupno sprzętu dużego agd do domu, bo się buduje. Dom już w etapie wykończeniówki. Sobie sprawi jakąś lodówę czy tam inną zmywarę, bo się bawi w zosię samosię więc muszę cudować konspiracje.
Lubisz obdarowywać innych po prostu ? :)
Ja też się cieszę jak głupia jak każdy rozpakowuje prezenty od Nas hehe. Czasami jest tak, że z emocji się popłaczę 🥲.
Najlepsze jest to, że wigilię spędzamy raz u mojej Mamy raz u mojej szwagierki. Tam są prezenty i jak wracamy do domu i Nas pod choinką też Mikołaj prezenty zostawia. Jezuuu radość dzieci bezcenna 😊. Starszy już nie wierzy w Mikołaja za to młody tak wiadomo. Już czeka i pyta kiedy będzie Mikołaj. Dzisiaj otworzą pierwsze okienka z kalendarza z czekoladką, będzie wielkie odliczanie. Ja mojemu wczoraj mówiłam, że w weekend przygotowujemy święteczny już klimat. I się doczekać nie mogę w sumie tego weekendu a to dopiero poniedziałek jest 🤣🤣.

reklama
Taaa, zrobili promocje jak już nie ma w czym wybierać 😂

Jestem ciekawa ich kosmetyków do twarzy ale wiecznie odwlekam zakup 😅
Standard w sumie czy Rossmann czy Biedronka jest promocja, nie ma produktów 🤣🤣

Ja do twarzy akurat tołpe używam i mogę polecić z całego serca :)

reklama
Do góry