poziomkowa00
Fanka BB :)
A propos..dzisiaj wypada w kalendarzu świąt nietypowych dzień rekina 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OMG mój mnie zawsze katuje wszelakimi filmami o rekinachmam wrażenie że obejrzeliśmy już wszystkie i wszystkie mają taką samą fabułę
![]()
Jak on wybiera film to jest albo rekiny albo zombieTo ja jestem tym typem![]()
Czy któraś z was kupowała sobie Mommy Bag?
Zdało to wogóle egzamin w szpitalu? Podoba mi się jedna z printem ale jestem ciekawa jak to sobie poradzi w warunkach bojowych bo w końcu najtańsze to to nie jest.
Dla mnie szkoda kasy
Nie wiem kiedy i gdzie miałabym to nosić.
Przy tym dziecku nie noszę nawet torby do wózka
Moja szwagierka ją miala do porodu, i mowila,ze da i mi, wiec chyba spełniła zadania, później woziła ją jeszcze na poczatku do teściów jak przyjeżdżali, łatwo im bylo tam wszystko zmieścić.Czy któraś z was kupowała sobie Mommy Bag?
Zdało to wogóle egzamin w szpitalu? Podoba mi się jedna z printem ale jestem ciekawa jak to sobie poradzi w warunkach bojowych bo w końcu najtańsze to to nie jest.
Ja kocham rekiny, wszelkie dokumenty o nich, ale też i takie głupoty. To zdecydowanie moje tzw. zwierzę duchowe.
A z innych creepy horrorów do pośmiania się polecam:
"Zombiebobry"
"Apokawixa"
Ale od razu wyświetliło mi się np. Mordercza opona albo Piraniokonda
Swojego czasu oglądałam tę serię Sharknado (albo po naszemu, Rekinado), jeśli lubisz rekiny i kiczowate filmy to myślę, że Cię to urzeknie jeśli jeszcze nie widziałaś.![]()
ja też myślałam o zakupie w pierwszej ciąży, ale finalnie postawiłam na walizkę i małą torbę, która spokojnie mogłam zaczepić do walizki. Jakoś wizja noszenia dwóch toreb/ czy to przez mojego męża czy inną osobę ktoraby ze mną była mi się nie podobała. A tak to walizka na kółkach była o wiele wygodniejsza. No i też wszystko było bardzo przejrzyście ułożone w takiej walizce.Czy któraś z was kupowała sobie Mommy Bag?
ponoć jest pojemna, ale pod kątem wyjazdów bardziej sprawdza mi się średnia walizka niż jakakolwiek torba którą trzeba dźwigać. A do walizki spokojnie jestem w stanie spakować siebie i dziecko. Męża zwykle pakuje w plecak.Pytam bardziej pod porodową ale jakoś mi się wydaje, że nie będzie zbyt pojemna na ten cały bajzel do pakowania...
A ogólnie też myślałam żeby pełniła funkcje torby jak gdzieś ad hoc bym wyjeżdżała z dzieckiem typu na noc czy dwie, zamiast ciągnąć walizę... ale znowu.. no nie wiem jak z pojemnością.