reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja swego czasu lubiłam ćwiczyć z Martą z codziennie fit
Ja do tej pory ją podpatruję, swego czasu z nią trochę w domu ćwiczyłam. Widziałam niedawno, że jest jakiś filmik treningowy dla ciężarnych, ale nie próbowałam. Za to od początku 2 trymestru chodzę na zajęcia Aktywna ciąża do klubu fitness, od tego tygodnia 2 razy w tygodniu i jestem zadowolona. A 3 raz chodzę z koleżanką dla towarzystwa i wtedy wskakuję sobie po trochu na bieżnię, rowerek stacjonarny i orbitreka. Jeszcze mi się nie znudziło, więc korzystam póki mogę 😅

reklama
Poszłam do Action i kupiłam sobie takie owocki do szydełkowania. 🤣
Ciekawe czy coś uda mi się zrobić. 🤣
A ja zaczęłam sobie szydełkować kocyk dla dzidziula, a potem planuję zrobić jakiegoś misia z pluszowej włóczki albo dokończę jakiegoś zwierzaczka z miliona rozpoczętych i poupychanych w pudłach 😅
Z tymże ja szydełkuję od dawna, nie tylko dla siebie, wiele rzeczy robiłam dla znajomych i rodziny na zamówienie. Głównie właśnie zabawki, ale dla siebie zrobiłam też dwie chusty, czapkę dla męża i znajomego, koszyki ze sznurka na jakieś szpargały itp.

A ja zaczęłam sobie szydełkować kocyk dla dzidziula, a potem planuję zrobić jakiegoś misia z pluszowej włóczki albo dokończę jakiegoś zwierzaczka z miliona rozpoczętych i poupychanych w pudłach 😅
Z tymże ja szydełkuję od dawna, nie tylko dla siebie, wiele rzeczy robiłam dla znajomych i rodziny na zamówienie. Głównie właśnie zabawki, ale dla siebie zrobiłam też dwie chusty, czapkę dla męża i znajomego, koszyki ze sznurka na jakieś szpargały itp.
Super! Pochwal się czymś 😄 ja za to szyję ciuszki i czapki na maszynie dla dzieci 😁

Mam zamiar przerzucić się na większe szydełko i pluszowa włóczkę, w zestawie był motek chyba z nitką wełnianą, albo bawełniano-wełnianą, o jeny 🙈 jak to się strzępi. Nie mówiąc jakie oczka malutkie mi na tym na łańcuszku wyszły... nie na moje oczy.

Super! Pochwal się czymś 😄 ja za to szyję ciuszki i czapki na maszynie dla dzieci 😁
To kilka przykładów ☺️ Te ostatnie króliczki robiłam na zamówienie jako prezent ślubny.

Załączniki

• IMG_4322.jpeg
    IMG_4322.jpeg
    194,3 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_4330.jpeg
    IMG_4330.jpeg
    163,7 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_4323.jpeg
    IMG_4323.jpeg
    96,4 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0776.jpeg
    IMG_0776.jpeg
    187,5 KB · Wyświetleń: 77
Mam zamiar przerzucić się na większe szydełko i pluszowa włóczkę, w zestawie był motek chyba z nitką wełnianą, albo bawełniano-wełnianą, o jeny 🙈 jak to się strzępi. Nie mówiąc jakie oczka malutkie mi na tym na łańcuszku wyszły... nie na moje oczy.
Tak, z tej pluszowej jest łatwiej i szybciej widać efekty (dobre dla niecierpliwych). Ale też trzeba trochę wprawy złapać (co się dzieje szybko), bo też ta pluszowa lubi się strzępić. I trzeba pamiętać o przypalaniu końcówek.
Siostrzeńcom taką podusie dekoracyjną zrobiłam na prezent po narodzinach.

Załączniki

• IMG_4328.jpeg
    IMG_4328.jpeg
    68,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry