reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A długo szydelkujesz? Od czego zaczął się bakcyl? 🥹
Bakcyl do różnych robótek ręcznych zaszczepiła we mnie stryjenka już w dzieciństwie, zaczęło się od haftu krzyżykowego, potem wleciały druty, a z szydełkiem jakoś mi nie szło, więc się na nie obraziłam 😝 Ale jakieś 10 lat temu postanowiłam się z nim przeprosić i spróbować jeszcze raz, więc zaczęłam próbować z filmikami na YT, no i jakoś to poszło 🙈 nawet miałam podejście do stworzenia marki osobistej, ale pokonało mnie prowadzenie SoMe, więc nadal szydełkuję głównie dla siebie, rodziny i znajomych, chociaż mogłabym działać jako NDG 🙄

Byłam dzisiaj już oczywiście w Diagnostyce...
Czuje się jak hipochondryk z tymi badaniami. 😅
Piona, też dziś idę bo mi jakiś chujocien wyszedl 😆
20250716_072858.jpg

Dzień dobry ☕

Bakcyl do różnych robótek ręcznych zaszczepiła we mnie stryjenka już w dzieciństwie, zaczęło się od haftu krzyżykowego, potem wleciały druty, a z szydełkiem jakoś mi nie szło, więc się na nie obraziłam 😝 Ale jakieś 10 lat temu postanowiłam się z nim przeprosić i spróbować jeszcze raz, więc zaczęłam próbować z filmikami na YT, no i jakoś to poszło 🙈 nawet miałam podejście do stworzenia marki osobistej, ale pokonało mnie prowadzenie SoMe, więc nadal szydełkuję głównie dla siebie, rodziny i znajomych, chociaż mogłabym działać jako NDG 🙄

Super 🤩 u mnie teściowa szydełkuje, cuda robi: maskotki, kocyki, czapki 😍
Ja niestety nie mam cierpliwosci do takich rzeczy 🤣

Byłam dzisiaj już oczywiście w Diagnostyce...
Czuje się jak hipochondryk z tymi badaniami. 😅

Dej Pani spokój 🤣 ja idę pojutrze do rodzinnej, też się czuję jak hipochondryczka 😂

reklama
Do góry