reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
To może za długa przerwa 🤣 Żarty żartami ale mi właśnie cukier wywala jak za długo nie jem. No ale sam ten fakt już świadczy o tym, że coś się dzieje. U zdrowej osoby organizm powinien sobie z tym poradzić. A nie możesz iść na krzywą bez skierowania?

Właśnie nastawiam się psychicznie na poniedziałek na to wydarzenie 🤣
W środę mam kontrolę u mojej rodzinnej i planuję jej pierdolnąć wynikami od razu 😆

My aktualnie mamy pająki, stonogi kuliste, jakies zielone robaki i ślimaki, wszystko znalezione w ogrodzie🫣
I tylko co raz to nowy pojemnik plastikowy jest opróżniany z zabawek i przekształcany na pseudoterrarium..
7latek 😂
Placze teraz mi codziennie o zwierzątko jakies, i jako ze jedziemy zaraz na wakacje to stanęło na robofish ale po przyjeździe pewnie bedziemy musieli cos zorganizować, ja chce żółwia bo mialam kiedys lądowego i byl superslodki..
Pisalam ostatnio ze marze o kotku ale marzenia zostały zweryfikowane wczorajszą rozmową z mezem - na razie jest na totalne nie:( jest psiarzem totalnym, tylko chcialby duzego psa, ktory broni domu, ja z kolei mialam 2 jamniki i nie wyobrażam sobie innego psa niz domowego małego, wiec zamierzam mu ciagle wiercić mu dziurę w brzuchu o jamniczka:) powolutku moze sie uda:)

Ja na koty mam paskudne uczulenie 😭 ale za to mam psa zwanego psynkiem bo to taki mamypsynuś 😁dzisiaj już zaliczyliśmy weta bo zaczął kichać i nie było wiadomo czy coś ma w nosie czy o co be i teraz się tak bujamy 🙄oczywiście stara nawet z brzuchem musi być przy piesku, oby to już była ostatnia akcja, dwa czy trzy miesiące temu miał przetaczaną krew to prawie na zawał tam padłam

U nas w domu są kątnik. Chociaż Kluska na nie poluje i teraz się chowają. Jak miałam koszatniczki to zrobiłam im domek, ale wolały spać albo na nim albo w papierowej tubie. No a psice są fotelowo- kanapowe. Z naszego łóżka wyprowadziły się jak się córka urodziła i zaczęła spać z nami.

IMG_20191001_195828.jpgIMG_20191103_215451.jpgIMG_20230406_225935353.jpgScreenshot_20250718-075046.Chrome.png

U nas w domu są kątnik. Chociaż Kluska na nie poluje i teraz się chowają. Jak miałam koszatniczki to zrobiłam im domek, ale wolały spać albo na nim albo w papierowej tubie. No a psice są fotelowo- kanapowe. Z naszego łóżka wyprowadziły się jak się córka urodziła i zaczęła spać z nami.

Jakie piękne okazy 🥹

Zobacz załącznik 1712787Zobacz załącznik 1712788Zobacz załącznik 1712792Zobacz załącznik 1712790
Ja pierdo .. !!!!
Jakie paskudne bydlaki !!!!
Aż mnie normalnie wstrząsło.
Po co ja te zdjęcia patrzyłam i powiększałam ? 🤦😂

reklama
Do góry