reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
To może za długa przerwaŻarty żartami ale mi właśnie cukier wywala jak za długo nie jem. No ale sam ten fakt już świadczy o tym, że coś się dzieje. U zdrowej osoby organizm powinien sobie z tym poradzić. A nie możesz iść na krzywą bez skierowania?
Właśnie nastawiam się psychicznie na poniedziałek na to wydarzenie

W środę mam kontrolę u mojej rodzinnej i planuję jej pierdolnąć wynikami od razu

sugarcane
Moderator
My aktualnie mamy pająki, stonogi kuliste, jakies zielone robaki i ślimaki, wszystko znalezione w ogrodzie
I tylko co raz to nowy pojemnik plastikowy jest opróżniany z zabawek i przekształcany na pseudoterrarium..
7latek
Placze teraz mi codziennie o zwierzątko jakies, i jako ze jedziemy zaraz na wakacje to stanęło na robofish ale po przyjeździe pewnie bedziemy musieli cos zorganizować, ja chce żółwia bo mialam kiedys lądowego i byl superslodki..
Pisalam ostatnio ze marze o kotku ale marzenia zostały zweryfikowane wczorajszą rozmową z mezem - na razie jest na totalne nie
jest psiarzem totalnym, tylko chcialby duzego psa, ktory broni domu, ja z kolei mialam 2 jamniki i nie wyobrażam sobie innego psa niz domowego małego, wiec zamierzam mu ciagle wiercić mu dziurę w brzuchu o jamniczka
powolutku moze sie uda

I tylko co raz to nowy pojemnik plastikowy jest opróżniany z zabawek i przekształcany na pseudoterrarium..
7latek

Placze teraz mi codziennie o zwierzątko jakies, i jako ze jedziemy zaraz na wakacje to stanęło na robofish ale po przyjeździe pewnie bedziemy musieli cos zorganizować, ja chce żółwia bo mialam kiedys lądowego i byl superslodki..
Pisalam ostatnio ze marze o kotku ale marzenia zostały zweryfikowane wczorajszą rozmową z mezem - na razie jest na totalne nie
Klemensa
Ja na koty mam paskudne uczulenie
ale za to mam psa zwanego psynkiem bo to taki mamypsynuś
dzisiaj już zaliczyliśmy weta bo zaczął kichać i nie było wiadomo czy coś ma w nosie czy o co be i teraz się tak bujamy
oczywiście stara nawet z brzuchem musi być przy piesku, oby to już była ostatnia akcja, dwa czy trzy miesiące temu miał przetaczaną krew to prawie na zawał tam padłam

Lwica1410
Hermeneg
U nas w domu są kątnik. Chociaż Kluska na nie poluje i teraz się chowają. Jak miałam koszatniczki to zrobiłam im domek, ale wolały spać albo na nim albo w papierowej tubie. No a psice są fotelowo- kanapowe. Z naszego łóżka wyprowadziły się jak się córka urodziła i zaczęła spać z nami.
Jakie piękne okazy

93kora
Ja pierdo .. !!!!U nas w domu są kątnik. Chociaż Kluska na nie poluje i teraz się chowają. Jak miałam koszatniczki to zrobiłam im domek, ale wolały spać albo na nim albo w papierowej tubie. No a psice są fotelowo- kanapowe. Z naszego łóżka wyprowadziły się jak się córka urodziła i zaczęła spać z nami.
Zobacz załącznik 1712787Zobacz załącznik 1712788Zobacz załącznik 1712792Zobacz załącznik 1712790
Jakie paskudne bydlaki !!!!
Aż mnie normalnie wstrząsło.
Po co ja te zdjęcia patrzyłam i powiększałam ?

O mam podobnie hahahhaJa pierdo .. !!!!
Jakie paskudne bydlaki !!!!
Aż mnie normalnie wstrząsło.
Po co ja te zdjęcia patrzyłam i powiększałam ?![]()
reklama