Ja farsz do uszek na święta i do bigosuI co tam narobisz z tych grzybów? Suszonki?
Ja stoję placki z cukinii smażę.
I teraz tak myślę że wolałabym ziemniaczane...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja farsz do uszek na święta i do bigosuI co tam narobisz z tych grzybów? Suszonki?
Ja stoję placki z cukinii smażę.
I teraz tak myślę że wolałabym ziemniaczane...
Ja farsz do uszek na święta i do bigosuco roku właśnie w tym celu zbieramy
![]()
Oj tak, my tylko w swoim gronie, uwielbiam ten czas bo my mamy swoje rytuały świąteczneOstatnio tak dumałam, że chyba u siebie naszej dwójce święta zrobię. Bez wielkich wyjazdów po rodzinach.![]()
Dlaczego mieliby? Mnie babka pocieszała że jest możliwe chudnięcie w ciąży i nie mam się przejmowaćNie wiem czy mnie nie opierdaczą w przyszłym tygodniu w przychodni, bo mi waga obecnie stale spada bez wymiotów.![]()
Oj tak, my tylko w swoim gronie, uwielbiam ten czas bo my mamy swoje rytuały świątecznetylko no nas jest 7, więc trochę jest
Szykujemy kolacje, prezenty, ciacho i potem wskakujemy w świąteczne pizamki i oglądamy Kevina w łóżku![]()
Dla mnie też. Jeszcze te teksty typu "chodź ze mną"...Dla mnie to wogóle dziwne... zaczepianie obcych dzieci.
Ja do dzieci to najwyżej oczko puszczam czy się uśmiecham, żeby się pośmiały, ale nigdy nie podchodzę. Nie rozumiem po co to robić.
Dla mnie też. Jeszcze te teksty typu "chodź ze mną"...
Bo ja tez usmiechnę się, pomacham i tyle.
My mieliśmy przeżycie w kościele. Obca baba wzięła nam córek na ręce. Jesteś na mszy a tu wkurw życia.