reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Nie była to pierwsza beza ale coś mi piekarnik świruje 😞 i się zjebala no trudno nie zaproszę koleżanki i więcej dla nas xd bobo zachwycone deserem 🤪

Ja będę miała większość dla siebie bo mąż fanem bezy nie jest, córka też nie przepada a Siostra dzisiaj nie przyjedzie pomimo zaproszenia bo idzie do pracy.
Z przeznaczeniem nie będę dyskutowała 😂

reklama
Cześć, fajnie ze powstało takie miejsce. Chętnie przyblize swoją historię.

Dwa lata temu przeszłam ciążę pozamaciczną czego skutkiem było usunięcie prawego jajowodu.. od tamtej pory (z kilku miesięczna przerwą) staramy się ale z marnym skutkiem.. obecnie jestem w 28 dc. czekam na małpę to pewnie znowu się nie udało - dziś test negatywny.. może wesprzecie mnie interpretacją mojego wykresu..

Owulka potwierdzona monitorngiem w 14dc. Stosunek dwa dni przed I w dzień owulki. Prawidłowo wczoraj powinnam dostać okres. Dziś temp 36,93 i dużo śluzu wodnisto kremowego, ale test negatywny.. myślicie ze jest jeszcze szansa? :/

Załączniki

• Screenshot_20250812_104759_My Calendar.jpg
    Screenshot_20250812_104759_My Calendar.jpg
    207,6 KB · Wyświetleń: 11
Ja będę miała większość dla siebie bo mąż fanem bezy nie jest, córka też nie przepada a Siostra dzisiaj nie przyjedzie pomimo zaproszenia bo idzie do pracy.
Z przeznaczeniem nie będę dyskutowała 😂
Możesz mnie zaprosić, bo ja kocham bezę 🤤 A zawsze mam opory przed zrobieniem jej, bo tam jest tyle cukru 😬

Cześć, fajnie ze powstało takie miejsce. Chętnie przyblize swoją historię.

Dwa lata temu przeszłam ciążę pozamaciczną czego skutkiem było usunięcie prawego jajowodu.. od tamtej pory (z kilku miesięczna przerwą) staramy się ale z marnym skutkiem.. obecnie jestem w 28 dc. czekam na małpę to pewnie znowu się nie udało - dziś test negatywny.. może wesprzecie mnie interpretacją mojego wykresu..

Owulka potwierdzona monitorngiem w 14dc. Stosunek dwa dni przed I w dzień owulki. Prawidłowo wczoraj powinnam dostać okres. Dziś temp 36,93 i dużo śluzu wodnisto kremowego, ale test negatywny.. myślicie ze jest jeszcze szansa? :/

Cześć 🥹

Przykro mi z powodu cp i usunięcia jajowodu🫂

Szczerze napiszę, że myślę, że szansy już nie ma. Test już powinien coś wykazać.

Wykres masz ładny ale ja miałam mnóstwo takich ładnych wykresów i niestety nie jest on żadną gwarancją udanego cyklu.

Cześć 🥹

Przykro mi z powodu cp i usunięcia jajowodu🫂

Szczerze napiszę, że myślę, że szansy już nie ma. Test już powinien coś wykazać.

Wykres masz ładny ale ja miałam mnóstwo takich ładnych wykresów i niestety nie jest on żadną gwarancją udanego cyklu.
Cześć ☺️

Bardzo dziękuję za twoja opinie. Właśnie nie chce sobie robic nadzieji a wiem, że wykres nie jest 100% wyznaczkiem. Ten test już powinien coś wykazać cholera 😅

reklama
Do góry