Angiee
Fanka BB :)
Staram się, staram, ale jest ciężkoNo kuwa nie! Bo przyrost jest superproszę natychmiast odrzucic źle myśli
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się, staram, ale jest ciężkoNo kuwa nie! Bo przyrost jest superproszę natychmiast odrzucic źle myśli
![]()
Tylko spokój Cie uratujeStaram się, staram, ale jest ciężko![]()
Tego będę się trzymać. Ciekawe kiedy ten stres minieTylko spokój Cie uratujeprzyrost dobry!
WcaleTego będę się trzymać. Ciekawe kiedy ten stres minie![]()
No wiemWcale![]()
Jestem w 18 tygodniu i nie minąłTego będę się trzymać. Ciekawe kiedy ten stres minie![]()
Jejku, już 18 tydzieńJestem w 18 tygodniu i nie minął![]()
Nie nieJa myślałam, że dalej jesteś![]()
Miałam taką przełożoną i każde moje l4 i urlop wiązało się z jakimiś wyrzutami sumienia, bo ona nawet na urlopie miała zawsze kompa i slacka odpalonegoMój mąż jest jeszcze gorszy niż ja, dla niego urlop od pracy to horror, a o L4 słyszał jak podwładni mówili, że je dostali od lekarza... Żaden jego urlop to nawet w grę nie wejdzie, bo z dwutygodniowego to wraca po tygodniu, ale najpierw ja muszę słuchać, że po co mu ten urlop wogóle był.![]()