Kaalaa
Fanka BB :)
Czekaj, mocno sie nad tym zastanowieSzukasz sponsora?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj, mocno sie nad tym zastanowieSzukasz sponsora?![]()
Oj czuje Twoj stan barrzo dobrzeZawsze mnie irytowali, ale teraz moja irytacja na nich to zenitu już sięga.![]()
Jak masz jakieś zagwozdki to pewnie, chętnie pomogę![]()
Oesu ale bym tak popracowala! Z przyjemnoscia!Ja jestem człowiekiem pustego kalendarza.
U mnie akceptuje się papier, nie słowo mówione. Jeśli już z kimś rozmawiam to to jest w ramach rozrywki/przyjacielskiej pogadanki/tym podobne.
Jak komuś coś kieruję, to kieruję to też pisemnie.
Szukasz sponsora?![]()
Czekaj, mocno sie nad tym zastanowie![]()
U nas jest sporo spotkań projektowych, ja co prawda lubię mailem wysyłać wsyztsko ale jestem w mniejszości. Plus jakieś szkolenia to też łatwiej zrobić sesję z pokazywaniem ekranu bo mam wrażenie że ludzie są analfabetami wtórnymi. No i z zespołem zawsze się z rana zdzwaniamy żeby jednak dbać o jakiś kontakt bo inaczej to każdy sobie rzepkę skrobie i nei ma tego poczucia że się pracuje razem skoro każdy nadaje z domu od latJa jestem człowiekiem pustego kalendarza.
U mnie akceptuje się papier, nie słowo mówione. Jeśli już z kimś rozmawiam to to jest w ramach rozrywki/przyjacielskiej pogadanki/tym podobne.
Jak komuś coś kieruję, to kieruję to też pisemnie.
Ja mogę przyjąć sponsoraSzukasz sponsora?![]()
Czekaj czekaj, wstrzykne litr botoksu i nikt mi nie powie, ze jestem stara! Tylko cycki beda zdradzac wiek, ale od czego sa push upy?!Przypomniał mi się mem "kiedy jesteś za biedna żeby nie pracować ale za stara żeby mieć sponsora"![]()