reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Nie będę pisać publicznie co robię w takich sytuacjach bo już trochę siedze w tej firmie i tak jakby staję okoniem gdy uważam to za słuszne xD

No to wywieszamy białą flagę, ogłaszamy abdykację. 🤷🏻‍♀️😂
Ja niestety też jestem mistrzem srogiego tekstu, czasem się naprawdę dziwię, że jeszcze mnie najwyższa instancja nie kopnęła w dupę. Szczególnie jak coś palnę nagle a potem myślę, oezuuuuu. Geniusz Eugeniusz. 😂

reklama
A ja dzień w dzień do pracy chodzę. Szkoda, że nie da się zdalnie. Tak się kiedyś zastanawiałam nad przebranżowieniem, ale nie mam pomysłu na co. Fajnie tak jak nie trzeba mieć kontaktu z ludźmi.

A ja dzień w dzień do pracy chodzę. Szkoda, że nie da się zdalnie. Tak się kiedyś zastanawiałam nad przebranżowieniem, ale nie mam pomysłu na co. Fajnie tak jak nie trzeba mieć kontaktu z ludźmi.
O ile prosciej i bardziej inteligentnie pracuje sie bez ludzi 😂

Tez kiedys myslalam, ale musialabym ostro zainwestowac w kursy i czasu i kasy, a gwarancji na prace potem nie mam…

Aż mi się przypomniało to. 🤣

Załączniki

• 31151b55-f1f5-4b36-89a0-a73d92ce2a91.jpeg
    31151b55-f1f5-4b36-89a0-a73d92ce2a91.jpeg
    68,1 KB · Wyświetleń: 51
Ale to niesamowite jest jak bardzo firmy nie dbaja o swoich pracownikow, ze chodza na codzien z takim poczuciem…
Ja sie nie zwolnie, chyba, ze po macierzynskim 😂

reklama
Ale to niesamowite jest jak bardzo firmy nie dbaja o swoich pracownikow, ze chodza na codzien z takim poczuciem…
Ja sie nie zwolnie, chyba, ze po macierzynskim 😂
Aaa weź. Ja to tyle słyszałam, a teraz jak cokolwiek powiem, to jest że buntuję innych i że jestem roszczeniowa. Więc przestałam. Zresztą widzę, że jak tylko znajdę jakąś lukę na korzyść pracownika i próbuję ją wykorzystać to od razu są zmieniane zasady dla całego zespołu. Robię swoje, naciągam ile się da, żeby było mi jak najlepiej, a jak będę się czuła komfortowo na tyle, że będę wiedzieć, że małe dziecko i jego ewentualne choroby i przypadki nie wpłną na okres próbny w nowej pracy to zwiewam.

Kusi mnie przejście na b2b i ogarnianie kilku firm w tym samym czasie. Czas mam 🙈

Do góry