kami1094
Fanka BB :)
Ta Twoja kawa wygląda jak ja dzisiajKawusi?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta Twoja kawa wygląda jak ja dzisiajKawusi?![]()
U nas wczoraj był festiwal dyni i pierwszy raz mój mlody skorzystałzrobiliśmy dynię z tuszu, takiego przybijanego na szablon gąbeczkami. Fajna zabawa
Mój to wszystkie dynie chciał miziać i zabierac do domu, żebym z nich zrobiła kluski dyniowe. Tak się kończy wymyslanie zamienników za leniwe
PS. Czytałam ostatnio, że w USA już ciśnienie powyżej chyba 130/85 zaczynają traktować jako wskazanie do wdrożenia leków, więc i u nas pewnie te granice zaczną być niżej, bo mamy bardzo duże peoblemy z tym jako społeczeństwo.
Ja tam w telewizji oglądam głównie radioDotarłam do tego momentu zwolnienia że od rana oglądam życie na kredycie… mózg mi się zlasuje przez kolejne miesiące![]()
Pamietam jak w ciazy ladowalam mozg tymi wszystkimi ukryta prawda itp! Potwierdzam- lasowalo, nie polecamDotarłam do tego momentu zwolnienia że od rana oglądam życie na kredycie… mózg mi się zlasuje przez kolejne miesiące![]()