reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Jak to nikt nie mówił? Przecież miało być cudownie, słodko, pierdząco, tęcza i motylki bo to najcudowniejszy stan.

W poprzedniej ciąży dowiedziałam się co to zgaga. Spokojnie mogłabym żyć bez tej wiedzy. Tyle, że wtedy dopadła na końcówce, a teraz już się pojawia, na szczęście jeszcze nie codziennie.

reklama
Ja zgagę, refluks i problemy z jelitami miałam już przed ciążą dlatego teraz jakoś mi nawet lżej że to się pojawia bo robię to w imię „bobasa” 😂

Jak to nikt nie mówił? Przecież miało być cudownie, słodko, pierdząco, tęcza i motylki bo to najcudowniejszy stan.

W poprzedniej ciąży dowiedziałam się co to zgaga. Spokojnie mogłabym żyć bez tej wiedzy. Tyle, że wtedy dopadła na końcówce, a teraz już się pojawia, na szczęście jeszcze nie codziennie.
Ja mam rodzeństwo starsze z dxiecmi i każdy mi opowiadał jakby życie z dziećmi i ciaza to były horrory i w ogóle życie jest do bani 😂. Więc dla mnie macierzyństwo to pozytywne zaskoczenie

A przepraszam, no zapomniałam. 🤣

Upatrzyłam wczoraj łóżeczko i zamówiłam.
Kiedyś chciałam dostawkę, potem stwierdziłam bez sensu bo potem kombinuj gdzie większe dziecko przeinstalować, kupuj kolejne - dla mnie nieopłacalne. A tak to ma regulowany dół. 🤔

reklama
Do góry