reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Gratulacje! Mąż bedzie pękać z dumy
Mąż akurat chciał córkę ale nie wytrzymałam i napisałam mu że ja jednak sprawdziłam i czy chce wiedzieć 😂 i chyba się cieszy 😂 ja od początku czułam że będzie chłopiec, chociaż jakaś tam nadzieja na córkę się tliła, to gdzieś tam intuicja dość wyraźnie dawała mi znać 😅

Na matki miesięczne, a nie Ty tu kreski planujesz! 😄

Ja wogóle przypomnę histerię na czerwcówkach jak z @kami1094 chciałyśmy zostać. Nie wiem czy chcesz przeżywać to samo. 🤣🤣🤣 Później to samo towarzystwo zapomniało o czym tak głośno krzyczało, ale wiesz, klasyka. Zaraz znów ktoś będzie krzyczał. 😁
Nie należy zostawać na kreskach aby nie zapeszyć i nie przyciągać :D

Jestem po ultra szybkie wizycie, śmiechom nie bylo końca.
Jest wsparcie progesteronem i acard. Badać przyrosty i wizyta 10.10 by potwierdzić. ***** popłakałam sie bo to byl termin miesisczki której nie dostałam z pierwsza corka 🥹🥹🥹 bije sie z myślami czy mężowi mówić

Na matki miesięczne, a nie Ty tu kreski planujesz! 😄

Ja wogóle przypomnę histerię na czerwcówkach jak z @kami1094 chciałyśmy zostać. Nie wiem czy chcesz przeżywać to samo. 🤣🤣🤣 Później to samo towarzystwo zapomniało o czym tak głośno krzyczało, ale wiesz, klasyka. Zaraz znów ktoś będzie krzyczał. 😁
Obawiam się, że „towarzystwo” i tak nie zrozumie aluzji. 🤣❤️
W sumie też gdyby nie tamto oburzenie to nie powstałby ten wątek - chociaż tyle. 😎
Go where you’re celebrated, not tolerated. 🥳

reklama
Do góry