reklama
Eveline.eve
Fanka BB :)
Latałam na miotle ze ścierką. W tym czasie moja corka uznałam ze sama obetnie sobie paznokcie 
loumarie
Ciągle mi we wszystkim gorąco.
Nie mam w co się ubrać już - co nie założę to się upocę jakby środek lata był. Chciałam dziś założyć tshirt co nosiłam latem, oczywiście, nie zmieścił mi się brzuch. Musiałam wyciągnąć taki oversize. A takich to ja mam może z 2 na całą szafę.
Mąż mi kupił taką wielką pluszową świąteczna mysz i renifera led do ogrodu
Nie mam w co się ubrać już - co nie założę to się upocę jakby środek lata był. Chciałam dziś założyć tshirt co nosiłam latem, oczywiście, nie zmieścił mi się brzuch. Musiałam wyciągnąć taki oversize. A takich to ja mam może z 2 na całą szafę.
Mąż mi kupił taką wielką pluszową świąteczna mysz i renifera led do ogrodu
93kora
Moderator
A jesteś fotografem ?Ja od rana z aparatem latałam. Właśnie skończyłam obrabiać sesje ciążową znajomych.Ależ ja to uwielbiam!
Paula_i_dzieciaczki
Dziewczyny, używałyście może testów owulacyjnych Horien Medical? W poprzednim cyklu nie pokazało mi w ogóle piku, w tym również, a widzę po śluzie, że dni płodne już się raczej skończyły :/ I nie wiem czy to wina testów czy ja coś źle robię, czy naprawdę miałam dwa bezowulacyjne cykle z rzędu :/ A kupiłam duże opakowanie - 50 sztuk 
xewee
Moderator
Z tego co pamietam to te testy sie wgl dziewczynom nie wybarwiały, totalne *****Dziewczyny, używałyście może testów owulacyjnych Horien Medical? W poprzednim cyklu nie pokazało mi w ogóle piku, w tym również, a widzę po śluzie, że dni płodne już się raczej skończyły :/ I nie wiem czy to wina testów czy ja coś źle robię, czy naprawdę miałam dwa bezowulacyjne cykle z rzędu :/ A kupiłam duże opakowanie - 50 sztuk![]()
Domowe laboratorium lub easy home są polecane
reklama
Paula_i_dzieciaczki
O widziszZ tego co pamietam to te testy sie wgl dziewczynom nie wybarwiały, totalne *****
Domowe laboratorium lub easy home są polecane![]()