reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Dziewczyny, używałyście może testów owulacyjnych Horien Medical? W poprzednim cyklu nie pokazało mi w ogóle piku, w tym również, a widzę po śluzie, że dni płodne już się raczej skończyły :/ I nie wiem czy to wina testów czy ja coś źle robię, czy naprawdę miałam dwa bezowulacyjne cykle z rzędu :/ A kupiłam duże opakowanie - 50 sztuk 😝

Ja używam i wybarwiają mi się w porządku 😀
Jak podejrzewasz cykle bezowulacyjne to może warto byłoby w kolejnych cyklach podejść na monitoring albo mierzyć tempkę.
To pewniejsze od testów 😊

20251027_101536.jpg

Ja używam i wybarwiają mi się w porządku 😀
Jak podejrzewasz cykle bezowulacyjne to może warto byłoby w kolejnych cyklach podejść na monitoring albo mierzyć tempkę.
To pewniejsze od testów 😊

Zobacz załącznik 1727895
Właśnie nie wiem czy podejrzewam cykle bezowulacyjne, z tego co czytałam kiedyś to statystycznie zdarzają się dwa takie w ciągu roku 🤔 Dlatego przyjęłam na klatę, że w zeszłym cyklu mógł być, ale dwa z rzędu to już trochę dziwne 🤔 Spróbuję jeszcze inne testy w następnym cyklu, a jeśli też tak będą pokazywały to może faktycznie ten monitoring...

Właśnie nie wiem czy podejrzewam cykle bezowulacyjne, z tego co czytałam kiedyś to statystycznie zdarzają się dwa takie w ciągu roku 🤔 Dlatego przyjęłam na klatę, że w zeszłym cyklu mógł być, ale dwa z rzędu to już trochę dziwne 🤔 Spróbuję jeszcze inne testy w następnym cyklu, a jeśli też tak będą pokazywały to może faktycznie ten monitoring...
Najlepiej to porównaj sobie te horien właśnie z innymi, jak już je masz :D pamietam,ze dziewczyny pisały,ze na horien ledwie kreska a na innych juz prawie peak.

Też swojego czasu korzystałam z horien, to kwestia przyzwyczajenia do ich wybarwienia. Z braku laku też są spoko moim zdaniem.

Ogólnie miałam ciemniejszą kreskę, ale wedlug instrukcji to negatyw, bo powinna być conajmniej taka jak kontrolna 😛 W poprzednim cyklu było to samo - jednego dnia ciemniejsza, pomyślałam, że pewnie kolejnego dnia będzie pik, a tu słabsza kreska 🫣

Ostatnia edycja:
reklama
Córka jeszcze śpi. Nie wiem co z sobą zrobić 🤣 nie pamiętam czy zdarzyło jej się spać tak długo.
Tylko psice nie zadowolone bo jeszcze nie było spaceru.
Tez kiedys nie wiedzialam co zrobic wtedy, teraz jak zwykle budze sie pierwsza jest „pospijcie jeszcze troche, chce posluchac ciszy” 😂

Do góry