reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Obowiązkowo
Chociaż mój syn nie lubi takich imprez odkąd (?) . Na 8 urodziny miała otwierany szampan , oczywiście wszyscy się pochowali i on też, żeby korkiem nie dostał . I tak dostał mimo, że był schowany, korek odbił się od sufitu następnie od ściany i góry w rogu a na sam koniec trafiło go w głowę i miał guza. Biedny się popłakał wtedy. Dzisiaj się z tego śmieje 🤣🤣

Kupiliśmy mu łyżworolki bo uwielbia jeździć na wszystkim czym się da 🙃. Na zimę na lodowisko a wiosna/lato będzie na rolkach śmigał :).

Ja też uciekam przed korkiem 🤣

reklama
1000029441.png

Ale ten tydzień to przegięcie pałki.
A może nie tydzień, tylko miesiąc. Albo kwartał. Albo rok. A cholera wie.
Zajechana ja dziś jak koniu po westernie. 🐎

Jutro tylko kogut zapieje i trzeba będzie krewki trochę oddać w ofierze, tzn w ramach badania w Diagnostyce.
Tam to dopiero czuję, że występ stulecia zrobię. Ale no juz trudno. Jest jak jest.
Stara ruła powoli się robię to i nie mam czym się popisać. Łeb siwy, krew nie taka. Morda blada jak śmierć na chorągwi. W dupie strzyka i w kolanie też. 🤷🏻‍♀️ SKS proszę państwa a lepiej to już było. 🤣💩

Jutro tylko kogut zapieje i trzeba będzie krewki trochę oddać w ofierze, tzn w ramach badania w Diagnostyce.
Tam to dopiero czuję, że występ stulecia zrobię. Ale no juz trudno. Jest jak jest.
Stara ruła powoli się robię to i nie mam czym się popisać. Łeb siwy, krew nie taka. Morda blada jak śmierć na chorągwi. W dupie strzyka i w kolanie też. 🤷🏻‍♀️ SKS proszę państwa a lepiej to już było. 🤣💩
Przeczytalam „krewetki oddac w ofierze” i mysle ja pierdziele co to za szamanstwo, kiedys tylko baranki dawali, a teraz krewetki, w dupach sie przewraca 😂😂😂

reklama
U mnie pod blokiem się dzieje, jara się chyba w klatce obok 😱

Załączniki

• IMG_20251121_183627802_HDR.jpg
    IMG_20251121_183627802_HDR.jpg
    1 021,2 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_20251121_183638796_HDR.jpg
    IMG_20251121_183638796_HDR.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 0
Do góry