Lwica1410
Fanka BB :)
Na gotowanie to ja się nigdy nie czuje na siłach. Zdecydowanie wolę jeść.A czujesz się jeszcze na siłach na kucharzenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na gotowanie to ja się nigdy nie czuje na siłach. Zdecydowanie wolę jeść.A czujesz się jeszcze na siłach na kucharzenie?
Na gotowanie to ja się nigdy nie czuje na siłach. Zdecydowanie wolę jeść.
Ja walnęlam serniczek
Jak będzie dobry to moze na święta też zrobię.
Pierwszy, który mi wyszedłWłaśnie skończyłam maraton z prosiaczkiem. Golonką zajada sie mężu, stygnie smalczyk i zamrażalnik pełen mięska. Jestem z siebie dumna a tu patrzę sernik @Lady Loka i już mam nowe zadanie bojowewyglada fenomenalnie
Właśnie skończyłam maraton z prosiaczkiem. Golonką zajada sie mężu, stygnie smalczyk i zamrażalnik pełen mięska. Jestem z siebie dumna a tu patrzę sernik @Lady Loka i już mam nowe zadanie bojowewyglada fenomenalnie
MniamJa walnęlam serniczek
Jak będzie dobry to moze na święta też zrobię.
A samczyk ze skwareczkami ?Właśnie skończyłam maraton z prosiaczkiem. Golonką zajada sie mężu, stygnie smalczyk i zamrażalnik pełen mięska. Jestem z siebie dumna a tu patrzę sernik @Lady Loka i już mam nowe zadanie bojowewyglada fenomenalnie