reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ano jeden dzień tylko, bo ja niby mam na 12 marca termin
ja jestem od początku ciąży na L4 i nikt mnie nie budzi więc jak zasypiam koło 4 nad ranem, to potem śpię do oporu

To w sumie mamy obie na 12 marca :-)Mnie budzą rano w sumie to słyszę jak mój ubiera synka do przedszkola.Mała sama wstaje i przychodzi po buziaka a ja śpię do oporu.Korzystam dopóki mogę:-)
No chyba ze klienci mi dzwonią to wtedy na śpiocha odbieram tel

Dobry jest heh:-):-):-) ale mi nawet wychodzi rozmawiam przytomnie potem przekazuje smsa mojemu i śpię dalej chyba że jest jeden tel po 2.A pózniej się zastanawiam czy to sen czy naprawdę ja z kimś rozmawiałam:-D

oj ja też rozmawiam przytomnie - gdy rozmawiam... a potem śpię dalej i jak się budzę to zastanawiam się czy o czym to była mowa; dlatego jak już mąż dzwoni żebym np jakieś zamówienie zrobiła, to muszę wstać i oprzytomnieć, bo może się okazać że nie będę pamiętała co jak "ustaliłam" z rozmówcą :-)

Musimy korzystać puki można bo takie małe to na forum posiedzieć nie da i pospać ale będzie szok dla organizmu:szok:JAk mi się podoba mój suwaczek:-)Jakiś humor mam dobry dziś i jeśc mi sie chce ale o tej godzinie to już tylko w tyłek idzie.A później się dziwić ze ja na liście pierwsza z największa liczbą kg :-D:-D:-D

No czekolada na pewno :-):-):-):-)Mój mały łobuz trenuje jego ulubiona pora od 23 do 3 w nocy daje ostro.
Przejęłyśmy dzisiaj wieczornie forum:-) A ja się właśnie zastanawiam jak ja sie ogolę przed wizytą do lekarza heh lusterko inaczej szans nie widzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry