reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
jak "pojechałam" to prawie po całości :-p ale przynajmniej bezpieczniej
już się nie mogę doczekać marca ale też amm świadomość, że wszystko się zmieni... Dziecko żyje sobie teraz spokojnie i bezpiecznie, a potem... no ale przecież nie można być w ciąży cały czas ;-) mam już stresik niezły, a najbardziej się boję, że urodzę za wcześnie i nie zdążę się przygotować a ni fizycznie alni psychicznie, o domu i zakupach nie wspominając

Dasz rade ty będziesz miała jedno a ja w sumie trojkę w domku heh.Też się stresuje chyba to normalne:-)A w ciąży cały czas bym nie chciała już mnie kości bolą wszystkie.Zobaczysz maluszka i wszystkie stresy znikną:-)

pewnie tak, w końcu to moje wyczekane Maleństwo... ale to też krok w nieznane i pewnie dlatego się martwię; możemy sobie tylko porównywać - czy jest duża różnica w sytuacji Twojej i mojej i porównywać te dwa rodzaje stresów

JA stwierdzam że najlepsza to 2 ciąża po jest się spokojnym wszystko wie co i jak:-)A trzecia miałam się nie stresować a maluch sie pcha to ja sie martwię, wszystko boli. Dzieci starsze widzą mnie tylko leząca a jak się ruszam to jak mucha w smole.I ta bezczynność masakra.

no cóż... bezczynności doświadczam teraz, a zazwyczaj była w ciągłym ruchu; zobaczymy jak to będzie, raczej jestem optymistką
chyba musimy zakończyć pogaduszki, bo faktycznie opanowałyśmy forum nocną porą i jeszcze ivi da nam rano po nosie za to :-)
więc ja spadam poczekać na sen w pozycji leżącej, choć szanse są mizerne

Hej Kobietki :-):-)

a ja widzę, że nocną i poranną zmianę dziś łapię :-D:-D:-D normalnie Kobieta w ciąży nie śpiąca :-D:-D:-D:-D

Co do golenia to ja już w listopadzie czerwona chodziłam - a teraz nie wiem - wczoraj zdziałałam, ale jak to wygląda nie zerknę :-D:-D:-D musi Doktorek wybaczyć nie daję rady nic zobaczyć poniżej pępka :-D:-D

Wstałam głodna jak lew, dwa lwy albo i 3 nawet a do kuchni się iść nie chce ;-)

Mam, mam , mam 32 tydzień w suwaczku :-):-):-) ahhhh radość przeogromna :-):-):-)

reklama
o matko dziewczyny na bezsenność cierpicie?? podziwiam ja to bez problemu mogłabym spać i spać!
"lustrzycy" też się nabawiłam już i z depilacją problem ale jakoś sobie radzimy :)
Miłego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry