reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No poszalały:-Dwchodze i co widze 1008 stron wariatki:-D
A tak wogole to hejo:-D
Boli mnie gardło:-(a o plecach to juz nie wspomne...
Moj mnie obudzil dzisiaj po 5 jak wstawal wzielam tabletke ta co musze na czczo brac na ta tarczyce zasnelam nawet nie wiem kiedy i obudzilam sie o 11:-D
Zjadlam sniadanko a ta wogole swoja droga to zaniedbuje sie z parówami no juz nie pamietam kiedy jadlam:-)
Gratuluje wszystkim nowo zaczetych tygodni:-)

A tak wogole to moj 2000 post:-Dze mi palce jeszcze nie odpadly:-)

reklama
dzien dobry dziewczynki. JA wstałam przed 9 ale ledwo ledwo.

Malowanie salonu idzie pełna parą:-) W końcu sie doczekałam:-)

Ja zaczełam robić pranie- ale na razie naszych rzeczy, poscieli bo tego się uzbierło:/
Milego poniedzialku:*

nusia wytrwałości w praniu:-)
Ja dzisiaj planowalam zabrac sie za pranie poscieli Kuby tak na marginesie to babcie poszalaly jakis czas temu wreczyly mi 5 zmian poscieli :-)nowe ale przeciez musze uprac tak samo kocyki i cala reszta, no i moze wlasnie dupsko rusze i cos zrobie:-)

I ja WITAM wszystkie Marcóweczki,

Oj od wczoraj mnie ból głowy nie pouszczał, pewnie ciśnienie spadło, ale jedna mała kawka na śniadanie czyni cuda:-), i nie wiem tylko jak to sie dzieje, że już 12ta godzina a ja dopiero po śniadaniu, a tu jeszcze tyle domowych rzeczy do zrobienia.
Dziewczyny trzymajcie kciuki postanowiłam zdawać w maju egzamin państwowy z hiszpańskiego dla własnej satysfkacji, wkuwam teraz jak na studiach, no i nie wiem tylko czy z motyką na księżyc trochę się nie urwałam bo w maju mała niunia dopiero 2 m-ce będzie mieć, ale co tam mam plan.

A i jak byście chciały rzucić komuś pomysł na prezent z okazji narodzin marcowej pociechy to znalazłam fajne kocyki (100x70cm) z metryczką dziecka
Kocyki z imieniem, kocyk na chrzest - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta

A ja jeszcze śniadania nie ruszyłam a i chęci brak jakoś :sorry::sorry: ale za to mleko z kawą wyżłopałam :-D:-D:-D

Tunia jak możesz????? Parówki dzięki Tobie zostały oficjalnym logo grupy a Ty je teraz zaniedbujesz :eek::eek::szok::-D

Amadla trzymam kciuki za wizytę :tak:

ajako wiem że w życiu są różne sytuację - ale ja bym nie puściła malucha bez znajomości języka do przedszkola . Przecież dla dziecka to musi być koszmar i traumatyczne przeżycie :baffled:
KIedy macie dzień babci w przedszkolu ??
My za tydzień ... :-)

Tunia ja za to wczoraj zjadłam za Ciebie porcyjkę .... :-D

reklama
mini no i fantastycznie:-)mozemy sie tak umowic ze jak ja sie zaniedbam z parowami to ktoras z Was nardobi:-)
O i Kasiulka jeszcze no super dziewczynki:-)Widzisz Lina wszytsko wrocilo do normy parowkowy limit na dzisiaj wyczerpany:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry