Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zawsze to jakaś wymówka :-) Dzieciowe zakupy uważam za zakończone, jeszcze tylko kosmetyki, ale to przez internet, bo nawet nie chce mi się nosa z domu wynurzać 

dziendobry dziewczyny:-) widze zycie nocne kwitnie ;-) ja wstalam dzis o 8pojechalam na zakupy wyszykowalam T do pracy, zjadlam sniadanko i chyba ide jeszcze sie zdrzemnac bo cos niewyspana jestem... a trzeba spac poki mozna....
was tez tak plecy bola na samiutkim dole?
, ale jakoś przebrnęłam, uff - a gdzie pozostałe wątki???
https://www.babyboom.pl/forum/members/monika2412-93686.html
Słyszałam, że nawet jakbym staneła na głowię to nie wrócę do figury i ciała sprzed ciąży prawda to?
wlasnie ogladala foty swoje , bo zrzucalam z aparatu na kompa i zalamalam sie.... moje nogi i d..a to sa takich rozmiarow ze nigdy sie ich nie pozbede tych dodatkowych kg buuuuuuuuuuuuuu
ide poplakac troche nad swoimi ogromnmi udami![]()
MŻ - uśmiałam się, ale chyba spróbuję 

NA wakacje chciałabym wyglądac jak przed ciążo, albo jeszcze lepiej:-)
idę swojego podręczyć, żeby chrapać przestałten to ma przekichane
![]()

czyli że mój ma przekichane i spać nie może bo ja chrapię

Mam nadzieję, że zajęcia w szkole rodzenia pomogą mu w tym postanowieniu wytrwać i dadzą trochę do myślenia. A ja mam zamiar wykorzystać okazję i rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać (w aucie będzie musiał mnie wysłuchiwać mimo woli).