reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ja sie tak objadlam w tej ikei, matko i corko...a i tak polowe zostawilam, moj zoladek to nie wiem gdzie sie juz znajduje i jakie ma rozmiary heheheh, ale to dobrze, bo wygladam mega wielorybowato, co prawda juz nie tyje jakos spektakularnie i mam nadzieje, ze tak zostanie do konca, ale z tym brzuchem wielka jestem max!
...cos bym zjadla jednak, ale co to nie wiem :eek:

mini- eee nic takiego; 4 szuflady malm, mialam juz taka kiedys za czasow emigracji, ujdzie....tylko co to te 4 szuflady, polowy ciuszkow nie pomieszcze i dalszych pomyslow brak:no:

a ja ogladam Gleboka wode na 2, lubie ich filmy, takie zyciowe, ostatnio to sie prawie ze starym splakalismy oboje:eek:

ja pierdu...zab mnie boli...znowu...juz sie chyba nie wywine od dentysty...
mialam jeszcze jedna, zyciowa sprawe do zlatwienia do porodu, ale czuje, ze z moim obecnym zapalem do czegokolwiek, to marne szanse:zawstydzona/y:

Tunia - muszę chyba zacząć jeść parówki to może więcej sił będę miała:-)Podziwiam
Inamorate - jaka ty jesteś laska normalnie pozazdrościć ja się katowałam trochę czasu żeby schudnąć a efekt jojo heh podwójny :-D

ajako jadłaś parówki w bułeczce w tej ikeii??:-)
Do dentysty leć puki w miarę odległy termin bo potem to strach trochę :-)

Tunia to teraz nóżki do góry i odpoczywaj

monika2412 ja nie wiem co to dieta siłownia itp hehe, ale coś czuję, że nie obędzie się bez tego tym razem :wściekła/y:
kamilaedi ale fajne te twoje psiaki napatrzeć się nie mogę :tak:

Słyszałam, że nawet jakbym staneła na głowię to nie wrócę do figury i ciała sprzed ciąży prawda to :eek:?

Inamorate moim zdaniem nie prawda ... Ciąża ciąża , ale też wiek robi swoje :-D Ale ćwiczenia , mogą duużo pomóc . Nie wiem jak piersi ale reszta spokojnie może wrócić do formy z przed ...
Ja teraz zaczynałam z wagą mniejszą niż miałam przed pierwszą ciążą :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry