reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ajako jaką komodę wybraliście ?? Mnie też już się śnią głupoty porodowe :baffled:

Kamila
a dlaczego cesarką ?? Jakieś problemy ma ?? Zwierzęta raczej sobie same radzą ...

bulldog francuski- ma zazwyczaj problemy ... maja za duzo glowe do rety cialka i suka ma czesto problemy ......... ostatatnim razem sie skonczylo tak ze stracilismy szczeniaka i w nocy jechalismy na cesarke jesli teraz cos znow pojdzie nie tak lub bedzie wygladac ze jest nie tak odrazu jedziemy na ta cesarke i chyba od razu sterylke, bo raz sie moze zdarzyc ale dwa.....:baffled: dla tego jest to dosc stresowy czas dla mnie:no:

łomatko nadrobiłam Was od wczoraj, ładnie dawałyście :-D
przyjaźnie również na fb no jakże miło :-)
my wróciliśmy już od rodziców, wczoraj mieliśmy spotkanie ze znajomymi i jakoś nam się fajnie siedziało do 3 :szok:. A teraz oglądam na tvn co mi zrobisz jak mnie złapiesz
pozdrawiam

monika- nieszkodzi one troche jak koty sa :-D
mini-ostatnio w sumie byly 4, ale 2 przezyly, teraz po usg powiedzieli DSCF5663.jpgnam ze 3 sa na bank a moze i wiecej...:eek: takze czekamy a to moja hercia z maluchami :happy: jak mialy jakies 3-4- tyg

reklama
Dzien dobrywieczor:-D
Zyje zyje:-)
Przerzut mebli był i wogole jestem w ciezki szoku ze doszłam do ładu z tym wszystkim tak tak wiem ze niedziela ale moj pan mial dzisiaj jakis zryw wiec co bede wybrzedzac:-D
Jezeli chodzi o lewatywke nie snila mi sie:-(ale za to dziki seks z mezem i owszem:-D:-D:-D:-Di mnie dziecko obudzilo z tego snu:-D
I u mnie ta komedia leci co i Wy ogladacie:-)
kamilka słodkie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry