Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jednak mam zaproszenia od moniki i inamorate- ide was poogladac u mnie za duzo fot nie ma........ sporo ludzi nawet niewie ze w ciazy jestem.... niedlugo trzeba bedzie ich oswiecic
Uwielbiam koty :-)Będzie dobrze okoci się bezproblemowo tego życzę.
A to na pewno nie ty zdjęcia z pieskiem ??
No widzisz wiedziałam :-)
Ja na FB nie dziele się moim brzuszkiem podzielę się jak się urodzi maluszek :-)
Inamorate- a to ty mnie zaprosiłaś na FB , bo widziałam to zdjęcie na forum ale nie jestem pewna :-)
Chwile później.....
Wszystkie znikły idę kolacje zrobić
Jeśli o kłucia chodzi, to kurde nie wiem, czy to kłucie, czy już skurcze, ale dość boleśnie od prawego biodra trochęw lewo i w dół po skosie - szczególnie w czasie spacerologii jakiejś, kilka razy ostatnio, a i przy leżeniu. i lewe biodro - na skos - w dół - tyż czasem . Macie tak?
Sorry za pismo, ale ręce prawie nieczynne
Inamorate - nick mi nie pasował heh :-)
Manta - czyli Tunia dzisiaj leniu****e :-)
Dziewczyny a jak tam Bozienka odzywa się do was ??Z malutką ok a ona jak się czuje ??
Angel- na Face chcialas mnie znalezc? ja tam slabo dzialam, nawet nie pamietam jak sie tam nazywam heheh. tzn. ja w zyciu mam 2 nazwiska, a na fb i nk chyba tylko panienskie, czekaj zaraz zerkne i dam znac na pw.
kurde, ale mam czytania....
komoda stoi, juz bym z chetnoscia wpadla w szal pranka i parasowanka od jutra, ale mam taki sajgon w domu, ze chyba odpuszcze, najpierw z tydzien sprzatania, pozniej 'przyjemnosci';-):-)
moja kumpela idzie w srode na porodowke, w czwartek ma ciecie, a ja mam juz durne sny w zwiazku z tym
boje sie za nia i chyba juz dociera do mnie, ze to tylko kwestia dni doslownie