reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

jednak mam zaproszenia od moniki i inamorate- ide was poogladac :laugh2: u mnie za duzo fot nie ma........ sporo ludzi nawet niewie ze w ciazy jestem.... niedlugo trzeba bedzie ich oswiecic:happy:

reklama
Uwielbiam koty :-)Będzie dobrze okoci się bezproblemowo tego życzę.
A to na pewno nie ty zdjęcia z pieskiem ??
No widzisz wiedziałam :-)
Ja na FB nie dziele się moim brzuszkiem podzielę się jak się urodzi maluszek :-)
Inamorate- a to ty mnie zaprosiłaś na FB , bo widziałam to zdjęcie na forum ale nie jestem pewna :-)
Chwile później.....
Wszystkie znikły idę kolacje zrobić

Ostatnia edycja:
Jeśli o kłucia chodzi, to kurde nie wiem, czy to kłucie, czy już skurcze, ale dość boleśnie od prawego biodra trochęw lewo i w dół po skosie - szczególnie w czasie spacerologii jakiejś, kilka razy ostatnio, a i przy leżeniu. i lewe biodro - na skos - w dół - tyż czasem . Macie tak?
Sorry za pismo, ale ręce prawie nieczynne

hej hej
My dziś połaziliśmy....

Angel super pomysł z książką , napisz czy M się ucieszył :tak:

Kangurzyca mnie albo boli dół brzucha albo kości dolne miednicy czyli tyłek :-D

Kamila to nieźle - będziesz położną :-D

Angel- na Face chcialas mnie znalezc? ja tam slabo dzialam, nawet nie pamietam jak sie tam nazywam heheh. tzn. ja w zyciu mam 2 nazwiska, a na fb i nk chyba tylko panienskie, czekaj zaraz zerkne i dam znac na pw.
kurde, ale mam czytania....
komoda stoi, juz bym z chetnoscia wpadla w szal pranka i parasowanka od jutra, ale mam taki sajgon w domu, ze chyba odpuszcze, najpierw z tydzien sprzatania, pozniej 'przyjemnosci';-):-)
moja kumpela idzie w srode na porodowke, w czwartek ma ciecie, a ja mam juz durne sny w zwiazku z tym:crazy:
boje sie za nia i chyba juz dociera do mnie, ze to tylko kwestia dni doslownie :eek:

reklama
monia- mam pieski :-D
mini- no i bede polozna- tylko mam powazne obawy ze cesarka sie skonczy ten nasz psi porod.... :baffled:

glodna jestem a lodowka pusta:crazy: co by tu zjesc.............
heh nastawilam jeszcze jedno pranie i nawet pozmywalam hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry