reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel gratuluję łupu! Tak jak Twój mąż ma z Oliverem ( mój mąż tez gotuje tylko z jego książki Każdy może gotować, ale on początkujący jest:), to ja mam z Nigell'ą Lawson, mam wszystkie jej książki i namiętnie oglądam jej programy:)
nusia jeja jakiego mi smaka na lody z bitą narobiłaś !!!!!!!!!!!!! i jeszcze z owocami, o jeeeeeesuuuuuu! chyba wyślę małża po haagendasy

reklama
witam dziewczyny :-) ja dzis znow pospalam do 15 :szok: z mala przerwa zeby T do pracy wyprawic :happy:

mini- super z ta wycieczka, ja tez bym chciala sie gdzies w sierpniu wybrac ale iewiem jak to finansowo nam wyjdzie...

angel- moj tez po nocach pracuje... najczesciej zaczyna o 10am a konczy o 23 :baffled: albo i pozniej nim zamknie i do domu sie dowlecze to jest 00 :crazy: a ja siedze i czekam i czekam.... troche zaskoczylas mnie z ta ksiazka chyba jutro skocze do tesco i moze tez wezme dla T :-)

monika- mnie tez tam kuje :sorry: ale co to jest i dlaczego kuje :eek:?

Kamila- no właśnie nie wiem ale ostatnio coraz mocniej. Będę 16 u lekarza to spytam ale czasami są to dosyć mocne kłucia.A ja nie pamiętam takich z poprzednich ciąży.
Inamorate - to może tak ma być rośniemy i w środku ugniatają nas maluchy(tak sobie to tłumacze)

monika2412 w sumie może i racja...
Angel dzęki za zaproszenie na fejsie
:tak: oooooo i Tuni dzisiaj nie było a miała nam opowiedzieć sen o lewatywie :oo:

Ja też się wziełam za atakowanie na fejsie, mam ułatwione zadanie, bo mi wyświetla kogo Angel. dodaje do znajomych hihi:-)

Ostatnia edycja:
Nusia nie przestane CIę podziwiac, dochodze do siebie od 40 minut po tej krótkiej wyprawce do tesco :((

Moja mama już na mnie krzyczy ze za dużó pracuje, ale w srode wybieram sie do mojego GP i mam nadzieje ze mi da zwolnienie. A jutro wolne, a we wtorek tylko 6 godzin, a w srode 9:/ ale licze na to ze nie bedzie problemu ze zwolniem, bo już sama widzę ze coraz gorzej ze mna.

A lody przepyszne. polecam:-)

reklama
No to siem meldujem żem jest - z grania nic nie wyszło, bo się jakoć gracze częściowo pochorowali, reszcie chęci zabrakło :baffled:
No cóż...

Dzień mija leniwie jak flaki z olejem - ożywienie przewidziane na wieczór. Hmmm... Ciekawe, co to będzie...

Angel świetnie, że Ci się taka okazja trafiła - radość jak widać szykuje się podwójna ;-)

No tuni rzeczywiście dziś brakuje - oby głupot ta jej głupawka wczorajsza nie narobiła - tfu tfu tfu...

Na nk i fejsie konta to ja mam, ale bardziej pro forma - zagladam codziennie, ale zajmuje mi to 3 minuty (łącznie) i polega na kasowaniu mało ciekawych powiadomień, ale jak ktoś chce mnie poogladać, to namiary podam.
Swoją drogą domyślam się, że mnie nusia wczoraj namierzyła ;-)

Idę pozamulać w robala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry