reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć kobitki a ja dzisiaj spałam do 15 heh dzieci grzeczne mój się nimi zajął gdyby nie tel to bym pewnie dalej spała:szok:
Czasami siebie zadziwiam ,głupi sen miałam śniło mi się że brzuch mi się taki mały zrobił i ktoś się pyta kiedy mam termin a ja że dzisiaj urodziłam i zaczęłam malucha swojego szukać jakaś masakra.
Dawno u nas chyba Atomówki nie było wiecie co u niej ??
Mini- ja sobie nie wyobrażam wakacji za granic aż maluchem byłam u mojej mamy tylko z córą w Irlandii i umęczyła mnie ta moja panna ale ona to nadwrażliwa na ból i wszystkiego się boi.A z trójka na wakacje:szok: może piszę tak bo byłam tylko w Irlandii i nie wiem jak to jest ale finansowe pewnie zabójstwo a ja z tego typu że wole coś do domu kupić.Za to mój z tego typu że woli wyjechać ale się dobraliśmy:-D

reklama
Ja ciągle zapominam was poszukać na fejsie :evil:

HAPPY :happy::happy:
Przeżyłam wypad do tesco- mało tego mam prezenta i wielki czekoladowy tort :happy:
Kasy super nie mialam ale wszystko na farcie :D
W PL tesciowa pytala co M na urodziny sprawidz bym przemycila i dala. Podpowiedzialam jej , ze ksiazke bo dziadówa 70 zeta kosztowala a ja juz bylam splukana:( Chodzi o ksiazke tego mlodego angielskiego kucharza Jamie Oliver'a- moze kojarzycie w PL tez sa jego programy miedzy innymi 30 minutowe posilki z Jamiem czy jakos tak ;-)
No i taka wlasnie kupila mu ksiazke na podstawie tego programu.
Ja chciałam juz od jakiegos czasu za to znalesc mu ksiazke taka z typowymi angielkismi potrawami- wiadomo ma to na codzien, ale taka co pokazuje wiadomo inne sposoby przyrzadzania , no i nowe pomysly.
Ale wbrew pozorom ciezko cos takiego znalesc :eek:
No i w tym tesco, ja 'pacze' a tam na półce wielka ksiega w twardej oprawie najnowsze wydanie własnie tego Jamiego Olivera "Jamie's Great Britain - over 130 reasons to love our food" :eek::eek: No szok szok szok.
Cena 30 funtow :baffled: Ale chwila wszystko poprzeceniane tylko nie ta?! :crazy: Czytnikow oczywista nie ma to ide do kasy i pytam..a on mi mowi 12 funtow :szok::szok: Myslalam, że ze szczescia padne na cycki :-)
To najpierw sobie poczyta od mamy po polsku te jego szybkie przepisy, a potem grubsza lektura brytyjskich typowych dań po ingliszu :happy:

Aaaaa bo cały pic w tym , że ten Jamie to taki mały guru mojego M ( do czego sie nie przyzna of course) odkąd był u niego w restauracji i zjadłszy jego śniadanie kazał przekazać , ze bardzo mu smakowało :-D Mój Pan urósł wtedy :-D :-D
I teraz widze , gdzie w tv cos Jamie prowadzic cos sie pojawi, ten odrazu chłonie kazde słowo hehe

Lalala odpoczne i ograne po raz kolejny :confused2: pokój. ;-)

P.S
Przysiegam telepatia miałam dziśwołać o atomówke!!

Ostatnia edycja:
dzien dobry.

ja po pierwszych 3 godiznach pracy , ale wieczorem znowu na 3 ide:/

ale wczoraj wesoło miałyście:-) szkoda ze ja nie mam tyle czasu zeby siedzieć tu z wami:-(

Póki co zajadam się lodami z bita smietana i czytam:-)

Inamorate -pewnie tak ,ale napisałam żeby się na forum odezwała.
A ja mam lenia totalnego nic mi sie nie chce:-(
A na fb mam tylko atomówkę ale jak któraś z was chce to mogę moje dane podać na pw.
Chociaż Angel powinnaś kojarzyć bo na kafe na poczcie były ze zdjęciami .A z prezentem to naprawdę miałaś farta super i cena rewelacyjna:-)
nusia - ale ochoty mi na lody narobiłaś...

Ostatnia edycja:
reklama
Monika zaraz bedziesz w grupie to tam jest watek do wpisywania danych kontaktowych :-)
A jak chcesz podaj juz teraz na PW :-)

Ja właśnie przyatakowałam masowo Was na fejsie- te co podały i te co sie dały znalesc! Czego nie można powiedziec o MaMi, Lastpetunii i Miście :confused2: Kilka tam takich pieknych pań , albo fotki nie udostepnione to jak to wiedziec któa to :crazy::-)

i ja tez chce atomówkę na fejsie! :-D

Nusia nie przestane CIę podziwiac, dochodze do siebie od 40 minut po tej krótkiej wyprawce do tesco :((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry