• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
mini tesciowa kupila posciel to jej pierwszy zakup bo ona jest przeciwna zakupom przed narodzeniem , wiec to dla niej sukces.Moja mama od poczatku ma takiego swira na zakupy jak ja:)a jest juz babcia
Ja bede w czerwcu/lipca podrozowac bede po Polski(Warszawa,Kolobrzeg, mazury ew gory)

witam sie i ja ;]

dzis dzien lenia ;p tzn ja jak codzien ostanio ale maz powiedzial ze na obiad fryty i ryba wszytsko kupione w sklepie wiec wrzuci do frytkownicy i na patelni i grac bedzie potem jade do mojej mamy na 5 dni by w piatek znow d domku powrocic i tak w kolo no ale to pare tygdni wiec .......siakos pojdzie mam nadzieje 18 mamw izyte u gina klejna !

Amandla no ja rozumiem Twojego M w 100% sama bym meczu nie odpuściła - a jakby się taki klasyk real-barca trafił :-) byłabym przeszczęśliwa ;-)

Kobietki nie wiecie czy Sherlock nie ma drastycznych scen - ja dość wrażliwa jestem, nie wiem czy iść czy niekoniecznie :sorry:

Lina moja siostra była i mówi, że jak Indiana Jones Sherlock 2:), nie sądzę żeby jakieś mega drastyczne sceny w nim były, w końcu od 15 lat jest, dasz radę:) My się wybieramy na Dzienniki Rumowe .
A na mecz real-barca też bym poszła, moja siostrzenica była na takowym w tym roku, miazga:D

widzę, że humorki od rana dopisują :-)
ja dopiero po śniadaniu i kawie
nie mam siły na nic i jakaś jestem przybita, dziś drugie podejście do koncertu kolęd, już miałam zrezygnować ale wczoraj info poszło więc gramy... z tego tytułu miałam koszmarne sny - szereg wpadek fałszów i innych rzeczy, a na koniec mąż mi zniknął gdzieś i szukałam go po całym mieście jak głupia, a ten - jak kamień w wodę
idę się przykryć kołdrą po czubek głowy:baffled:
miłej niedzieli

reklama
Sherlock i drastyczne sceny?? :szok: A szczerze watpie, w jedynce nic nie bylo :-)
Ja sie powiem tez zrobilam wrazliwsza ale wiele filmow przezylam w tej ciazy, maraton horrorow..no ale Zmierzch mi troche zrył banie, ale co sie dziwic jak kulminacyjna scena jest...no coz mocno w temacie a do tego jaka :-)

Mini ale macie wspaniale z ta wyprawa! Super :tak:
Ja jestem przerazona na sama mysl o locie do Polski na koniec sierpnia - tak planujemy tam zjechac na chrzciny i pierwsza wizyte małego ;-)

No cóż ..trzeba sie zbierac.. Samotna wyprawa do tesco mam nadzieje, ze sie uda bez sensacji :/
Jutro mężowe urodzinki.. kupie mu symbolicznie torcik jak w zeszłym roku ( mam nadzieje, bo nagle nic nie bedzie i kicha).
Pozatym nie mam zupełnie pomysłu na jutrzejszy dzien..
Ehh to takie nie w moim stylu juz sie wczoraj zbeczałam z tego powodu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry