reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
mini tesciowa kupila posciel to jej pierwszy zakup bo ona jest przeciwna zakupom przed narodzeniem , wiec to dla niej sukces.Moja mama od poczatku ma takiego swira na zakupy jak ja:)a jest juz babcia
Ja bede w czerwcu/lipca podrozowac bede po Polski(Warszawa,Kolobrzeg, mazury ew gory)

witam sie i ja ;]

dzis dzien lenia ;p tzn ja jak codzien ostanio ale maz powiedzial ze na obiad fryty i ryba wszytsko kupione w sklepie wiec wrzuci do frytkownicy i na patelni i grac bedzie potem jade do mojej mamy na 5 dni by w piatek znow d domku powrocic i tak w kolo no ale to pare tygdni wiec .......siakos pojdzie mam nadzieje 18 mamw izyte u gina klejna !

Amandla no ja rozumiem Twojego M w 100% sama bym meczu nie odpuściła - a jakby się taki klasyk real-barca trafił :-) byłabym przeszczęśliwa ;-)

Kobietki nie wiecie czy Sherlock nie ma drastycznych scen - ja dość wrażliwa jestem, nie wiem czy iść czy niekoniecznie :sorry:

Lina moja siostra była i mówi, że jak Indiana Jones Sherlock 2:), nie sądzę żeby jakieś mega drastyczne sceny w nim były, w końcu od 15 lat jest, dasz radę:) My się wybieramy na Dzienniki Rumowe .
A na mecz real-barca też bym poszła, moja siostrzenica była na takowym w tym roku, miazga:D

widzę, że humorki od rana dopisują :-)
ja dopiero po śniadaniu i kawie
nie mam siły na nic i jakaś jestem przybita, dziś drugie podejście do koncertu kolęd, już miałam zrezygnować ale wczoraj info poszło więc gramy... z tego tytułu miałam koszmarne sny - szereg wpadek fałszów i innych rzeczy, a na koniec mąż mi zniknął gdzieś i szukałam go po całym mieście jak głupia, a ten - jak kamień w wodę
idę się przykryć kołdrą po czubek głowy:baffled:
miłej niedzieli

reklama
Sherlock i drastyczne sceny?? :szok: A szczerze watpie, w jedynce nic nie bylo :-)
Ja sie powiem tez zrobilam wrazliwsza ale wiele filmow przezylam w tej ciazy, maraton horrorow..no ale Zmierzch mi troche zrył banie, ale co sie dziwic jak kulminacyjna scena jest...no coz mocno w temacie a do tego jaka :-)

Mini ale macie wspaniale z ta wyprawa! Super :tak:
Ja jestem przerazona na sama mysl o locie do Polski na koniec sierpnia - tak planujemy tam zjechac na chrzciny i pierwsza wizyte małego ;-)

No cóż ..trzeba sie zbierac.. Samotna wyprawa do tesco mam nadzieje, ze sie uda bez sensacji :/
Jutro mężowe urodzinki.. kupie mu symbolicznie torcik jak w zeszłym roku ( mam nadzieje, bo nagle nic nie bedzie i kicha).
Pozatym nie mam zupełnie pomysłu na jutrzejszy dzien..
Ehh to takie nie w moim stylu juz sie wczoraj zbeczałam z tego powodu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry