reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

oj zostawić was na parę godzin i takie jaja
nie dość, że filmu nie obejrzałam (nie było biletów już) to straciłam niezłą pogawędkę - głupia ja, zachciało mi się podróży :-p

reklama
Nadrobćto to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale się uśmiałam z manty i almandy dwóch tekstów no nie do opisania ;DD

Ha!
Ale tylko ja mam na fejsie lika profil SIEDZE NA KONIU :-D:-D:-D:-D

386185_341301809232516_326045034091527_1302891_1081595968_n.jpg

Kamila czytam czasem, ze tez do pozna siedzisz sama- twój pan ma nocki czy takie wieczorne zmiany??
Mój to albo te zakichane dable, albo na popoludnia to wychodzi juz o 13:30 :/ ( na 15) i wraca o 1... idzie sie zakryć nogami czasem z nudów i czekania..

Kurde blaszka też bym schrupała tego mojego pana tak sobie śpi na golej klacie- te tu jeszcze o koniach i łysych szczurkach ehh

Dobra pora spac :)
Jutro zanim wstane i sie ogarne + godzina do przodu bedzie tu znowu dziesiec stron do nadrabiania <ściana> :-)

o łobuzice , ale mężowie mieli dziś w nocy wesoło :-D

Szkoda że pogoda taka kiepskawa bo wybieramy się na jakieś imprezy z wielkiej orkiestry , ale może się rozgrzejemy :tak:
Idę dziś też zarezerwować wakacje - jednak zdecydowaliśmy się na wyjazd . Tylko mam mnóstwo pytań i wątpliwości ...
Która ma doświadczenie jak to wygląda z takim maluszkiem ( półrocznym ) warto jechać czy tylko się umęczymy ??

hej
Jejku ale sie tu wczoraj dzialo boki zrywalyscie , ja bylam na goracej czekoladzie z ciachem na miescie a pozniej u znajomej i powiem wam ze dawno takiej glupawki nie mialam tak sie smialam, na kolacje mialam parowki calkiem calkiem...
Jak wrocilam do domu to mielismy rozmowe z tesciowa na skyp i tak rozmawiamy a ja sie nie moge opanowac tak sie smialam ona myslala ze z niej i w pewnym momecie mowi takim glosem dzieci musze wam cos powiedziec a ja na glos jestes w ciazy haha no mysalam ze bede sie turlac ze smiechu ona w smiech i mowi ze nie kupila nam cos dla dziecka :)wiec wczoraj bylo weslolo
Dzis pewnie w planach mam ciasto upiec i przyszla mi super ksiazka o wypiekach z tej maszyny do chleba takie cuda moge w niej robic ...

mini fajnie ze sie zdecydowaliscie na wyjazd

Wyglada na to, że wszystkie jeszcze śpią i śnią o konikach ;-)

Ja już pichcę obiadek i zaraz biorę się za jakieś ciasto na popołudniu, skoro będą goście. No więc nie zanudzam - życzę Wszystkim miłej i udanej niedzieli - oby humorki dopisywały równie fajnie jak wczoraj :-D

Mini a macie już jakiś konkretnie obrany kierunek wyjazdu wakacyjnego?

Ewstra wesoły wieczór mieliście ... co za niespodziankę dzidziusiowi tesciowa zrobiła ??

Villandra wybraliśmy Grecję - bo nie daleko a i loty są z Krakowa ( Bo kanary to najbliżej Katowice a już lecieliśmy z Katowic i za długa jednak podróż jak na dwójkę dzieci :sorry: )
Tylko nie wiem czy lepiej tydzień czy brać dwa tygodnie ( więcej jednak jodu się nawdychamy :tak:) i co z lekarzem jak by się okazało że któreś dziecko chore ... ?????

reklama
witam porannie niedzielnie;)
Mini super pomysł, moja kumpelka była na Kos z maluchem półrocznym, dziecko na wyjazdy idealne, bo nie biega po samolocie:D generalnie im więcej dziecko śpi i jeszcze nie jest mobile tym bardziej nadaje się na podróże, a jak same wiemy ten okres trwa dość krótko:)
Jeli wahasz się odnośnie kierunku, polecam serdecznie Kretę, ja byłam na Rodos, na Krecie, na Chalkidiki, w Grecji kontynentalnej i na mniejszych wyspach i Kretę wspominam najcudowniej. Polecam okolice Chanii, a nie Heraklionu, są zielone, cudowne i klimatyczne. Jeśli lecisz z Tuiem to polecam hotel Grecotel ElGreco, koło Rethymnonu.

Mój małżon tez juz planuje podróże, napalił się na Barcelonę we wrześniu:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry