reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam się i ja :-):-)

Ale macie fajnie :-)
Mini Grecja piękna - przynajmiej pięknie ją wspominam - byłam jeszcze w czasach wesołej singielki z koleżankami :-D:-D:-D:-D

Amandla
Barcelona hmmmm kiedyś będę :-):-):-) nie odpuszczę :-)
My tam na czerwiec/lipiec/sierpień jedyne podróże jakie planujemy to z naszej wsi do rodziców... Oby się chociaż one udały!!!!:tak::tak::tak: (czyt. wprowadzenie się do domku) :-D:-D

A ja jutro mam wizytę :-D będzie dziś gimnastyka :-D tylko żeby mnie na szpital doktorek nie skierował:sorry: ale będę walczyć o pobyt w domku w razie gdyby a mam dziwne przeczucia :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Mini no to w sumie fajna perspektywa - ja się generalnie nie wypowiem, bo choć ukończyłam studia turystyczne, to jestem całkowicie poza tematem. Moje ostatnie plany turystyczne skończyły się palcem po mapie (marzył mi się Egipt gdzieś tak teraz mniej więcej :sorry:).
Ale myślę, że z takim maluszkiem powinno być dobrze - tak jak Amandla pisze - to jeszcze nie ten okres, że maluch wszędzie wejdzie, a i rytm dnia powinien być już unormowany, więc powinniście umieć tak sobie czas zaplanować, żeby uniknąć przerw zarządzanych przymusowo rzez dziecko.

Lina u nas pewnie też się skonczy na Mazurach lub Bałtykiem, bo nie wiem czy się wybierzemy w tym roku za granicę:), ja już w Barcelonie byłam,a mój mąż za jeden z głównych "zabytków" Barcelony koniecznych do obejrzenia uważa stadion Camp Nou, koniecznie w trakcie meczu Barcy:D

Amandla dzęki .. my na Kos chcemy bo tam najfajniejszy hotel pod względem dzieci i all inlcusive ( przekąska o północy dla mojego M :-D ) i terminy wszystkie dostępne ...
Niby półrocze powinno dużo spać ... ale po doświadczeniach z Borysem stwierdzam że to był jeden z najgorszych momentów ... Ale nie samej podróży się obawiam ale tego co będzie na miejscu jak się coś zdarzy ( np zapalenie ucha , rotawirus , angina :szok:)

Mini na szczęście wybierasz się do cywilizowanego kraju, więc jeśli jest to duży hotel to na pewno jest zaplecze medyczne, na wszelki wypadek sprawdź sama w internecie na stronie hotelu, ewentualnie zapytaj w biurze, albo zorientuj się sama via net gdzie jest najbliższy szpital.
Nie wiem czy przy zorganizowanych podróżach potrzebna jest karta z NFZ, bo zwykle jeździmy na własną rękę i zawsze zabieramy te kartę na wypadek leczenia za granicą. Myślę, że pomoc medyczną jesteś w stanie ustalić tu na miejscu, jak jest tam zorganizowana i oby się nie przydała, ale zawsze w razie czego będziesz spokojniejsza.

Heeej :)

Czytałam co tu się wczoraj działo :D ładnie dziewczyny szalejecie :D

Jutro pierwsze zajęcia w szkole rodzenia :D Ogólnie to mamy urwanie głowy w domciu, ale mam nadzieję, że za kilka dni się już wszystko unormuje.

jestem meeeega głodna, więc lecę przebuszować lodówkę.

bry,bry,bry...byly se sobie bobry:P

tunia, tunia...o czym śnilas?

jak niedziela Drogie Panie?:D

Angel - ​tyz widzialam tą wersje "siedze na koniu"... skojarzyl mi sie ten chlopiec z ... gejuszkiem o piskliwym glosie. :p

Wy o wycieczkach, a ja pewno skoncze w te wakacje na dzialce patrzac jak dziadek buduje piaskownice. ;o

hejka dziewczyny,
poczytałam sobie wczorajsza rozmowę i padłam.
nie wierzę co gigantki. widze, że tutaj serio jest spora szansa na urodzenie ze smiechu. proponuje już jak będziemy w terminach bardziej podkręcic temat to wszystkie jednego dnia urodzą i będzie rekord świata.:-D:-D:-D
ja po szklole rodzenia i poradach laktacyjnych i też sie ubawiłam bo nasza prowadząca to niezla gigantka.

hmm widzę, ż tuni jeszcze nie było pewnie śni o lewatywie.:-D

tunia całuje szczurka:D
czochra osiołka,
łaskocze konika,
wciąga parówki
... a jak tu wejdzie to stwierdzi, ze o lewatywie nie śniła, ale.... (i tu cos doda)

reklama
Siema z ranaaaaaaa:tak: dla mnie z samiutkiego bo powstałam dopiero :-D
Fajnie wy tu o wakacjach ja chyba też posiedzę i popatrzę jak dziadek piaskownice buduję :-D
No gdzie ta Tunia :oo:

_Lina trzymam kciukasy za jutrzejszą wizytę, walcz do upadłego o pobyt w domu:tak:

MantaZG :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry