reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
helooo
powrocilam....wczoraj bylam taka kaput, ze nie umialam sie z lozka podniesc do 12 :szok:
rano mnie Jula obudzila, zwloklam sie tylko zrobic jej platki, wlaczylam bajki i przysypialam:szok: dopiero jak maz mi zadzwonil, ze niedlugo wroci to sie zwloklam pod prysznic.
nie wiem co mnie taka niemoc ogarnela...tzn. wiem, chyba wszystko ze mnie opadlo jak moja familia odjechala i normalnie padlam w koncu jak mucha, nawet nie zagladalam chyba do Was...dzisiaj jakos zmartwychwstalam, wlasnie wrocilismy z Ikei, komoda dla mlodego zakupiona, moge zaczac prac :-)

:-)cos tam pomoge chlopu, tzn. bede go wspierac duchowo jak bedzie skrecal, wieczorem mam nadzieje, ze przysiade i poczytam co u Was.
mam nadzieje na jakies wiesci od Bozienki.

to tymczasem.

Dzisiaj dzień do spania :-)I dziewczyny na forum pojawiają się:-) późno
Vill- ty jesteś moja imienniczka :-)
Kamila - jak się nie mylę to Tobie zaproszenie wysłałam na Fb:-)

Ostatnia edycja:
o ajako nie moglam znalesc :crazy:

Co ja chcialam.. aha a kogoś kują cycki? Bo mnie kuja.
A na dole czasem, ale tam to sie rozne rzeczy pewnie wyrabiaja to akurat mnie nei strazy ;-)
Co innego jakikolwiek bol w okolicy łopatek/ramion...eh......

reklama
monika- mialam zaproszenie od angel tylko....

ja tez dzis masakra- wypralam tylko koce sierciuchow- szykujemy sie powoli na przyjscie maluchow.... i teraz sie glowie od 2 dni czy moja sunie sterylizowac czy nie....... ale chyba raczej tak :confused2: najgorsze te noce teraz bo ja spac przez nia nie moge caly czas kontrola czy cos sie nie dzieje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry