Perelandra
Fanka BB :)
no nie wiem... ale powiedziała, że jak się do cesarki nie ogolę sama to i tak mnie ogolą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaaaaaaaa ale będzie fajnie nie dość że mi trzasną lewatywkę to jeszcze ogolą i to za freeżyć nie umierać
:-)
![]()
a tu full opcja z golonkiem

no nie wiem... ale powiedziała, że jak się do cesarki nie ogolę sama to i tak mnie ogolą
PadłamOj Boże.. mnie podrażna każda maszynka wiec co? ZOstaje tylko wersja Chewbacca ?? ;-)

Ta przestrzeń, poczucie porządku i ładu - to jest to. Teraz tylko kanapę przestawić i łóżeczko przywieźć (w końcu) i można się brać za pranie.święte słowaCo do cyców, to ja też z tych większych i wiszących, ale pocieszam się, że co ma wisieć, nie utonie

a jak!Nie dość, żę oczyszczona ogolona to jeszcze szczuplejsza wyjdę z tego SPAno poród piękna sprawa
![]()
, a przeciez tnie sie wyżej. także pewnie o to chodzi. cos mi sie wydaje, że przy cesarce to szczególnie nie golenie sie by nie przeszło bo to zabieg operacyjny.