reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kindzia tylko dostałam zastrzyki na płucka - poza tym buscopan i duphaston jak zawsze ;-) bez kroplówek się obyło :-)

Ja też dziś na 100% wykupowałam receptę - bo jakaś bakteria na wymazie wyszła i globulki dostałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:żeby Kobiecie w ciąży problemy jeszcze robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też już zmykam do łóżka bo krzyczą na mnie :sorry: jutro resztę postaram się nadrobić :-):-) :-)

Miłego Wieczoru Kobietki :-)

Tunia nie wiem czy jestes przeziebiona ,bo nie nadazam za Wami ale powiem Wam co jest dobre na przeziebienia ,grypy,itp:1.Do szklanki goracego mleka dodać 1/2 łyżeczki masła, 1 łyżeczke miodu i 1 starty ząbek czosnku. Pic przed snem. 2.Napój zycia: do 1szklanki gotujacej sie wody wsypac 1 łyzeczke kakao,1/2 laski wanilli oraz 1/4 lyzeczki pieprzu cayenne, gotowac przez 3 min. Zapobiega grypie i kazdemu przeziebieniu. 3.Herbata imbirowa: do 1 szklanki gotujacej wody wsypac 1 lyzeczke imbru ,gotowac 3 min ,pic wolno ,malymi lykami. Pomoze na bank. Zawsze tak lecze dzieci i uwierzcie mi ,ze jak chorowaly mi 7 czy 8 razy w roku , tak teraz nie wykrakac choruja raz . Jest to ostre jak cholera ale pomaga:tak:

Lina helołłłłłłł fajnie, że już po "wakacjach" ;-)

A ja mam lenia pomieszanego z nie wiem nic i totalnym zamotaniem łooooo :szok:

Zakupki se na Allegro robię i stwierdzam, że nie brakuje mi już ani jednej pieluszki nawet ha! :rofl2:
W przyszłym tygodniu wizyta w Rossmanie po kosmetyki i będę zwarta i gotowa :-)

Mała pod żebra kopytka wsadziła i ruszyć się nie mogę, a jak rękę na brzuchu położę to mi tyłek wypina bezwstydnica mała :cool2:

Tunia do wyra ale już!

ja mam juz obiad zrobiony i nawet udalo sie jakis deser zorganizowac :)czekam jeszcze godzinke na mojego.Zaraz z mamcia bede rozmawiac bo sie okazalo ze pojechala mi stanik kupic kochana ona jest:) i dzwonila znajoma ze wieczorem wpadnie z siata ubranek od swojej znajomej hura, u nas wszyscy maja chlopcow.
tunia zdrowia

lina witaj wsrod nas :-)
tunia- pij miksturki, wskakuj do lozeczka i zdrowiej nam szybko
marusia- nie denerwuj sie, bedzie lepiej:happy:

my tez wakacje przewaznie pod psy planowane... czasem mnie to wk.....a no ale jak tu sierciucha zostawic :sorry:

ja popralam cos troche posprzatalam i teraz relaksik a reszta porzadkow jutro :)

jeszcze dwie pralki naszych brudow i zaczynam maluszkowe pranie i szykowanie wszystkiego, pokim sie ruszam normalnie bo teraz to juz powoli goracy okres sie zacznie ......

angel- zazdrosze polskiej knajpki, jak jak cos chcem polskiego zjesc to musze se sama zrobic....... bu..........

No to zaraz nastawiam pełen bęben Doriankowych ciuszków :))
Wszystko na 56 + większosc jasna z 62.

Sama juz do konca nie wiem -te rozmiary uk 0-3, 3-6..
0-3 to tak 52 do 56/62?
A potem od 62/68 do..?

Jajwiecej pajacow sie okazuje mam na 68. Czyli narazie nie ruszam. 56/62 wlasciwie wszytsko sie zmiesci na jeden full bęben, zostawilam garsc takich mocnych kolorow na dodatkowe pranie. Czy to nie robi???

I chyba nie wiele mam pajacow na 56/62..hmm ja nie wiem jak wy to ogarniacie ile czego trzeba ja pacze, pacze zliczam podliczam i itak nic nie wiem :/

reklama
Lina witaj z powrotem, dobrze że już po sanatorium
Tunia ja jak zawsze mix czosnek-miód-cytryna polecam jeszcze mnie nie zawiódł :-)
leżakujcie dziewczyny kołderka, podusia pod główkę i druga pod nogi i jeszcze niech ktoś przyniesie herbatkę dobrą
Angel ja też nie mogę dojść do ładu rozmiarami więc stwierdziłam, że wezmę jeden pewny zestaw na 56 i dopasuję do niego resztę i tak samo zrobię z rozmiarem 62... większych chyba nie posiadam...

ubranka uprane wiszą na suszarce i czekają na prasowanie; póki co poprasowałam tetrę (częściowo) i dalej weny nie mam
jurto do wielkiego miasta Kielce po łóżeczko, materac, przewijak i rożki... spróbujemy też z wózkiem - może faktycznie wyjdzie taniej niż na all

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry