reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kindzia jeśli to jest Twój kominek domowy - proszę wyślij mi więcej zdjęć na mail - strasznie mi się podoba a jestem na etapie wyboru kominka - w ogóle salon musisz mieć w fajnym stylu zrobiony więc jakbyś mogła będę wdzięczna :-)
poza tym obydwie jesteśmy miłośniczkami słodkiego - e- cola rządzi :-D:-D:-D ciekawe jak długo zajmie wykurzenie jej :confused2:

Ja to nie wiem - Wy tyle energii - ja troszkę ogarnęłam pokój (w połowie) i się zasapałam :-D:-D:-D:-D:-D a druga połowa i sterta Zuzinych i moich ciuszków czeka na prasowanie :-D jak mówicie, że 2 ciąża gorsza to ja nie chce :-D

reklama
dzieeeń dobryyyyyyyyyyy:D

co tu robić, co tu robić?
pranko wstawione, poprasowane wszystko, wysprzątane, obiad gotowy...
coooooooooooo tu roooobić? szaro, buro i ble, ble...

może sobie poczytam ...albo znowu papiery poukładam... aaaaalbo... albo nie...
zrobię album dla naszego Dziecia na pierwszy roczek swego zwiedzania świata... i będzie pamiątka do pudła ze skarbami dla Brzdąca. oooooo.

no to Wy się bawcie, ja sobie chwytam za pierdoły... - ale będę kukała.

a jak humory?
niech no dopisują!:P
nie pozwólccie, by pogoda miała na nas jakikolwiek wpływ:D

Kindza oszalałaś :szok: to nieprzyzwoite aż tak się wysilać w ciąży :-D

Ja też ogarnęłam połowę mieszkania , i umyłam podłogi :-) A teraz sobie pije kaffkę i się lenię :-)

Lina to z netu, tez mam narożny i taki kształtem ale bez tego "podświetlenia":) a moj domek, salon i chyba kominek tez.... masz na zamkniętym. A kominków ci teraz multum. ja juz bym swoj zmieniała:)
...
my to na tym samym wozku, tu glukoza za mała, tu skrócone szyjki , tu znowu bacteriusy..
ja za tydzien ide (krew+mocz musze zrobic) ciekawe co mi zapoda...
no i jak razem wyladujemy na porodówce to sie nie zdziwię..
tylko Ty lepszy Zuch bo i spakowana i wyprawka zrobiona a mnie sie nie chce..
jak juz chate ogarne, Smarka to juz padam.

moje dziecko śpi!! szok :) ale wbrew zasadom zasnąl mi na rekach:/ a co tam, chory jest to wolno mu ;-)j
a własnie mam Bardzo Wielki Dylemat! Akurat przygotowuję torbę do szpitala... No i przygotowałam chyba z 6 zestawów ubrań i .. nie mam pojęcia który wybrać jako Pierwsze Ubranko Księżniczki!!:-( może pomożecie?;-)
mam 3 zestawy body+śpioszki: zielony, kremowy, pomarańczowy. No i parę pajacyków.. Ale na pierwsze ubranko wolałabym body+ śpioszki właśnie...

ivi poprzyj fotkami to podpowiemy:))
A czemu wolisz body i spiochy? Mi jakos te spiochy wogole nie podchodza, pajacyki bardziej ;-)

Ja jestem tak wściekła, że aż mi się nie chce wkur***.
Nie wyrabiam z jednym wpsółlotkatorem. Mój poziom tolerancji to takich osobników w dniu dzisiejszym spadł już do ZERA.
Noc cięża, grzejniki waliły na fula, za duzo prania- zrobilo sie parno i gorąco, meczylam sie do 4, wstalam siku, wywietrzylam pokoj i zamknelam kaloryfery. Ale itak do rana co chwile sie budzilam, wiercilam, nie moglam znalesc pozycji :/;(

Makabrycznie swedzi mnie brzuch z prawej strony w ciagu kilku dni usiany caly rozstepami- zdcydowanie widze olbrzymi wzrost malca i brzucha na przestrzeni tego tygodnia. Do tego z tej prawej strony mam i jakies ..podrazniene/uczylenie na bebzonie? :sorry: Nie wiem co to ale SWĘDZI również :/
No i wstalam jak nigdy 10 , wnerwiona i niewyspana.
Mąż ma dabla to fajny dzien sie zapowiada do 1 w nocy sama.
Coza bzdura.

Kamila jak tylko finanse pozwolą to sie przeprowadzimy. W razie dużego W- czyli wczesniejszego porodu, nie wyrobienia sie z przeprowadzka chce miec tu wszystko gotowe..

wita was len smierdzacy , watroba mi zgnije od lezenia, mozna powiedz ze sie wyspalam hyhy

jak widze ile wy robicie to glupio sie udzielac na forum ;(:rofl2::baffled::szok::sorry: bo ja to lezenie prawobokowe lewobokowe lub kregoslupowe urzadzam ;/

jejku jak czytam jak Wy pierzecie i sprzatacie to normalnie się zastanawiam co mi jest. nie mam dzis siły totalnie na nic. najchetniej zwinełabym sie w kłebek i poszła spać, ale wiem, że wtedy nocka to już totalnie w plecy.
moze macie jakoś metode na wykrzesanie chociaż troszke energii z siebie???
mój męża ma zaraz urodziny chciałabym mu zrobic jakowąs niespodziankę, a normalnie ja tutaj podupadam totalnie na formie:zawstydzona/y:

reklama
moje dziecko śpi!! szok :) ale wbrew zasadom zasnąl mi na rekach:/ a co tam, chory jest to wolno mu ;-)j
a własnie mam Bardzo Wielki Dylemat! Akurat przygotowuję torbę do szpitala... No i przygotowałam chyba z 6 zestawów ubrań i .. nie mam pojęcia który wybrać jako Pierwsze Ubranko Księżniczki!!:-( może pomożecie?;-)
mam 3 zestawy body+śpioszki: zielony, kremowy, pomarańczowy. No i parę pajacyków.. Ale na pierwsze ubranko wolałabym body+ śpioszki właśnie...
ja tez preferuje body ,spioszki i kombinezon taki wiosenny i kocem nosidelko- ja narazie mam torbe dla siebie do szpitala, sdzis chce isc z mamka do apteki po pieluchy podklady itd a ubranka bede prac nie w ten a nastepny weekend tzn nie ja tylko malzonek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry