reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ivi- zdrowka dla Tymka zycze i w miare spokojnej nocy
angel- wy sie wkoncu przeprowadzacie czy nie?
perelandra - ja dzis za ciebie wezme nocna zmiane... miala drzemke do 20 wiec szybko nie zasne :baffled:

wykapalam sie nabasamowalam i jem jablka na kolacje... i co tu dalej robic??:confused:

reklama
ivi- zdrowka dla potomka ;]

dziewczyny nawet najprostrze pogrzewacze maja minum!!!! 2 stopnie grzania butelka i sloik- butelke i tak trzeba sporawdzic na nadgarstku pare kropel wylac bo czasem zle siue ustawi i bedzie za gorace a musi bym mleko tak przyjemnie cieple jak mi to lekarze na kpnie mowili, a sloik to wiuadomo wiecej trzeba grzac bo musi sieszklo ogrzac itd!!!!

i wierzcie mi podgrzewacz za 20 czy 100 zyla jest taki sam kazdy do tego samego sluzy i po co przeplacac?

a jednak nocna zmiana... na bezsenność nie ma siły, nawet zmęczenie nie pomaga :baffled:
poprasowałam, poskładałam i zapakowałam ciuszki do szuflady... z wielkim trudem ale jednak się zmieściły, bardzo mnie to cieszy :-)
ivi zdrówka dla synka, ze też go musi tak męczyć... życzę Ci mimo wszystko spokojnej nocki

perelandra- ty to dobra jednak jestes :-) niedpuscisz zadnej nocki hihihi

ja ide do lozka jakis film obejrzec moze sie uda przyokazji zasnac cos nudnego musze wybrac ....

dobranoc marcowki - mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien :sorry2:

Witam :-):-):-)

Kangurzyca śliczne, aż mi się jakoś cieplutko zrobiło i znów płakać się chce ;-)

Ivi mam nadzieje, że temp zbita i Tymek spokojnie nockę przespał... życzę dużo zdrówka ;-)

A ja się wczoraj dałam M z równowagi wyprowadzić - głupia baba jestem. Pokłócił się ze mną, że w najdroższym sklepie kupuję rzeczy dla Małej - no to wzięłam o połowę mniej i mówię, że w auchan będziemy i w hurtowni dziś to dokupimy. I uwagaaaa - ręcznik śliczny, słodki i tak dalej kupiłam Księżniczce za 36 zł natomiast w auchan - zwykły, najzwyklejszy kosztował 34... Myślałam, że go rozniosę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście w auchan nic nie brałam- dziś albo jutro w hurtowni zobaczymy co będzie a jak nie niech wiezie mnie znów do smyka bo uduszę :angry::angry::angry:

Poza tym poprałam to co wczoraj kupiłam i dziś zaczynam pakować swoją torbę szpitalną - wszystko poprasuje poskładam, pochowam i będzie stała, jutro się za torbę Małej wezmę - jeszcze dziś się wyprać musi :-):-)

Ivi dzielna kobieto , ucałuj małego nieznośnego , słodkiego Tymusia :tak:
I niech to tylko wirus jakiś będzie a nie nic poważnego .

Borys też dziś z lekko przytkanym nosem wstał :baffled:

Lina :-D:-D:-D Ech te chłopy :-)
Tobie też wicie gniazda się włączyło .... no no , poczekaj chociaż do lutego :tak:

A ja się biorę dziś za prasowanie i za odgruzowanie chałupy ... Dobrze że M mi naczynia pomył to już mam mniej :tak:

Angel fiu , fiu widzę że i Ty zwariowałaś i dopadło Cię wicie gniazdka :-D Super !!!

nooo to ivi- teraz ciezki dzien z malym maruderem, zdroweczka dla Tymeczka! sily dla mamusi!

dzien dobry!
ja z herbatka, moj cudowny maz znowu zawiozl mala do przedszkola, wiec mam tylko jeden spacer dzisiaj, za to z sankami, dobrze, ze moja pchelka malo wazy, bo bym nie uciagla:-D
on juz widzi,ze łaze jak pokraka, ten kregoslup, nogi juz mi tak daja do wiwatu, masakra!
to chyba ten wiek, jak sobie przypomne ciaze z Julia, latem w upale, a ja prawie fruwajaca, a teraz, pani slonica i takie wlasnie ruchy:wściekła/y:

juz mi sie chce urodzic, serio!
zreszta...mojej corci powiedzialam kiedys, ze jak spadnie snieg to braciszek sie urodzi, wie teraz sie codziennie pyta kiedy pojde do szpitala i wroce z braciszkiem:cool:

ja teraz to patrze za aparatami, bo chcemy koniecznie kupic do urodzenia synka, no jeszcze przed, zeby zdazyc go opanowac.POLECACIE cos laski???
obojetnie czy lustrzanka cyfrowa czy zwykla cyfrowka tylko do max 2000 zl, zeby portretowe ładne robil i ogolnie zdjecia dzieci glownie wchodza w gre, a wiec w ruchu, z bliska bez lampy itd.

reklama
witam sie porannie - zjadlam na sniadanie kasze manna urozmaicilam ja sobie dodajac migdaly banana i jeszcze lyzke konfitur z aronii wiec bylo dobre :) teraz popijam herbatke z cytryna i miodem bo znowu kichanie mnie meczy...

ja wczoraj dostalam od cioci cala siatke ubranek co prawda dla dziewczynki byly kupowane ale okazalo sie ze nie zdazyli ich zalozyc bo mala szybko rosla a ubranka mieli na 50/56 nawet wiec jak popatrzylam na to co ja mam na poczatek to chyba nie bede robic ani jednego prania przez pierwszy miesiac a i tak wiem ze dostane 2 dostawy ciuszek jedne od kuzynki a 2gie od kolezanki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry