Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja od początku chciałam i nie onteresowało mnie wcale co kto o tym sądzi;]
ja zwracałam uwagę na to czy zmieści też szerokie butelki;]
firma itd...to to tam akurat mnie nie interesowało. mial zmiescic szeroką butelkę i wyłączyć się (zmienic swiatełko itd) jak juz podgrzeje żarełko dla malucha... tyle.
tunia -ja w jysku za 10 zł kupiłam białe , okragłe z uszkami, wyściełane materiałem w kolorze biało - szarym w paseczki przyczepie do łóżeczka z boczku i będę miala ekstra organizer/przybornik a do tego to tak ladnie wyglądA
Manta z ust mi to wyjełaś to ze tak ladnie wygladaChryste mnie jaraja ubranka malutkie co sie susza a co mowic sliczne koszyczki i duperelkami poustawianymi:-)wariatka
A ja podpytuje bo zwykłe miałam i wiem że potrafią za bardzo podgrzać mleko a mój jest tak zapominalski ze boje się ze mi malucha poparzy wiec pytam czy jest innych firm coś podobnego ??A może któraś miała coś takiego ??