reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nefi :-D:-D:-D może jutro ?? trzeba tylko sprawdzić czy biometr będzie korzystny

miska
a po starszych dzieciach nie masz łóżeczka ??

jest ale nadaje się już do pieca,więc dla bezpieczeństwa maluszka trzeba kupic nowe

nefi ja mam dziś dzień prasowania rzeczy dzidziusiowych a prania dorosłych, nie zgrałam się z Wami

to witam w klubie,bo u mnie to samo prasowanie maluszka a pranie większe gabaryty :-D

reklama
Dobre jesteście ja czekam na pralkę w następnym tygodniu kupie albo jeszcze w tym zobaczę kiedy pójdzie moja.Chce w nowej poprać wszystko a zresztą remont będzie wiec w lutym będę prasować:-)
Łóżeczko zamówię na koniec stycznia i pościel. Ciągle zastanawiam się ręczny czy elektryczny laktator hmm.Podgrzewacz to samo nie przydawał mi się ale jak będę w szkole to mojemu sie przyda bo znając go będzie mi w mikrofali podgrzewał a dla niego znalazłam z avent a prawie 200 zł jak myślicie nauczę go podgrzewać mleko czy nie ryzykować i kupić ???

monika ja kupiłam, chociaż sporo dziewczyn mówi, że to zbędny zakup, ale myslę, że M ułatwi zycie i pewnie nie tylko M bo w perspektywie sa wakacje na które chcemy się w tym roku wybrać z maluszkiem. tylko ja zapłaciła ok 100 zeta z przesyłką, kupiłam taki najprostszy.

Ostatnia edycja:
zbędny czy nie - zależy dla kogo. My kupiliśmy,a co! BO TAK!:P
nam akurat najwygodniej korzystać z podgrzewacza.. później słoiczki też, miseczke mamy w zestawie itd.
także... nie dla każdego jest to zbędny sprzęcior;] My mamy z Lovi. No i fakt...memu Panu będzie bardzo pomagał podgrzewacz, a nie bawienie sie w mikrofalówki, garnki czy szklanki... Niech ma chłop łatwiej czasem:P

Ostatnia edycja:
Ja koszyki na te wszystkie pierdulki do przewijania kupilam w jusku:-D
Biale w srodku wyscielone materialem w kratke bialo bezowym z kokardka:-)nie za duze nie za male takie srednie jeden kosztowal 15 zl.
W razie co jak mi bedzie jeszcze trzeba dokupie sa rozne rozmairy tego samego modelu.
A tak wogole to nic mi sie nie chce:-)
Pranie wisi jutro pewnie bedzie prasowanie:-)

Manta i ja sie czaje na jakis podgrzewacz postnowilam ulatwic sobie zycie:-)

reklama
Manta no ja też mysle, że czasem szybciej będzie. Wiem, że podgrzewaja w mikrofalach, garnkach itd, ale moja siostra sie tak z tymi garami umeczyła, że mówiła, że jak dali jej podgrzewacz to była szczęśliwy człowiek, a ja na allegro znalazłam niedrogi i fajny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry