reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel - zaden problem. Ino we czwartek-piątek jak mnie się aparat dostanie w ręce, bo obecnie jest po za zasięgiem:-) zwykłe proste półki mamy podwieszone a na nich poustawiane pudełka, koszyki - a zeby porzadeczek był:P... do tego robie sobie organizer(z gadżetami do rpzewijania) z koszyczków ;-))) będę miała nakładany przewijak na łóżeczko... a nie chce mi sie co chwile siegac na półki po waciki, maści, pampersy (ilez mozna na palcach stawać)... i postanowiłam do łózeczka (krótszy bok) przyczepić dwa ozdobne koszyczki i w nim trzymac niezbędne gadzety do rpzewijania:P taki fajny organizer (smaciany mi się nie podoba) ;p niestety to pokażę Ci dopiero po porodzie jakbys chciała, bo łozeczko skladamy dopiero jak się maleństwo pojawi na świecie. teraz w tym kąciku stoi stolik z tv:pp

reklama
No po porodzie bedzie trochu za późno :-D Ale wczesniej to co masz to chętnie :-)
Fajnie jakby i inne dzxiewczęta, co mają kąciki w pokoju pokazały jak to zorganizowały :)
Ja za jakis czas tez pokaże, narazie jeszcze pol pokoju to kartony :/

ja ubranka bardziej odświeżam niż piorę,później już będzie normalne pranie jak maluszek będzie brudzic

u mnie kącik dla małego dopiero gdzieś w lutym,teraz tylko meble przestawiliśmy i malowanie zrobiliśmy
już z chęcią chciałabym mieć wszystko gotowe,ale bez kasy sie nie da a to dopiero za miesiąc zacznę już zakupy na maksa,już wszystko co mi brakuje,na samym końcu tylko łóżeczko zostanie do kupienia

u mnie łóżeczko tez po urodzeniu. jest tylko na nie miejsce. w ogóle wszystkie akcenty maluchowe to dopiero jak się urodzi, no tyle, że mam ubranka. wózek i łóżeczko jest u mamy zakryte folia czeka w piwnicy.

melduje, że w ramach forumowego dnia prania własnie wieszam jedno. hmm no to na kiedy palujemy dzien prasowania ???? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
aaaahhhhaaaa Manta w moje urodziny jest dzień niedźwiedzia polarnego :-D:-D:-D:-D:-D, ale sie ubawiłam przez ten kalendarz:-D:-D
5 marca – Dzień Teściowej, Dzień Dentysty =>czyzby jakis związek :confused::-D

Nefi, a ja 5 marca to mam imieniny, a tu Dzień Teściowej i jeszcze Dentysty, ale numer i co tu świętować ?????

Dziewczyny, oj a ja dzien prania na środę zaplanowałam i wrzucam wszystko na 30 max 40stopni na krótki program, to z prasowaniem pewnie mi na przyszły tydzień zejdzie.

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim jeden wątek nadrobiłam :-)I zapomniałam co miałam napisać ...Nie ma to jak skleroza ciążowa hehe
Dzięki za wstawki o termometrach tylko Vill i mini dały brauna ale różnią się modelami.Zmykam na inne wątki :-)

Hej wszystkim jeden wątek nadrobiłam :-)I zapomniałam co miałam napisać ...Nie ma to jak skleroza ciążowa hehe
Dzięki za wstawki o termometrach tylko Vill i mini dały brauna ale różnią się modelami.Zmykam na inne wątki :-)

Monika,

Ja chyba ślepa w tej ciąży jestem gdzie o tych termometrach?
A i podnoszę jeszcze raz temat termometrów, jaki kupić? Konkretne modele? Możecie doradzić?
Bo pojęcia nie mam :no::no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry