reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kochane pojęcia nie ma co tu na tym głównym wątku się dzieje, już w listopadzie zaczęłam mieć zaległości i już teraz są nie nadrobienia, ale u mnie z wolnym czasem co raz trudniej, ale już wszystko zaczyna mi się prostować tzn :happy:
1. dziś w końcu mężowi zdjęli gips, po 6 tygodniach w końcu :) no ale jeszcze to nie koniec bo zanim noga wróci do sprawności to czeka nas kilka tygodni rehabilitacji, no ale już będzie łatwiej nie daję rady już przy mężu pomagać tyle bo już sama czuje się strasznie ciężko i zmęczona jestem zwykłymi pracami
2. koniec remontu w naszym pokoju już tam mieszkamy i śpimy :-):-)
mogłam się teraz troszkę porządkami zająć w pozostałej części domu, niby tylko remont pokoju a bałagan wszędzie tu szafki, tam sterta ubrań tu pudełka z czymś popakowane itd itp
3. kończymy remont pokoiku dla dziecka :happy: już się pochwaliłam kolorkami w odpowiednim wątku, dziś już nawet paczki z mebelkami tzn komoda i szafa przyszły :-):-):-) jeszcze czekam na łóżeczko
remonty nam się przedłużyły bo fachowiec którego wzięłam zaczął roboty, ładnie mu nawet szło ale niestety jak mu się poszło w tango tak już go i pieniędzy nie widziałam, a to taki po znajomości fachowiec, grrr niech go... u mnie już na pewno nigdy fuchy nie załapie

zmęczona jestem, ale to już chyba i normalne na tym etapie ciąży, jakoś już bym chciała mieć wszystko pokończone, posprzątane i poukładane i tylko czekać aż marzec nadejdzie i się rozpakuję, choć wiem, że to wcale nie ułatwi życia i nie będzie lżej niż teraz a wręcz przeciwnie no ale ten skarb na pewno wszystko mamie zrekompensuje :happy2:

reklama
ufffffff wszystko nadrobione ;-) ale jakos tyle tego bylo ze nie pamietam co komu pisac :sorry2: super ze bozienka wraca z mala do domku no i grzecznie rowniez biore aktywny udzial w dniu pasowania :-D
jak tylko uda mi sie z lozka zwlec:dry: nie spalam do 3 i czuje sie beznadziejnie ... moze i ja kawke sobie machne:confused:

Zakończyłam pierwsze prasowanie, kręgosłupa nie czuję i tyłka też (oczywiście prasowałam na siedząco:-D) Wyprawłam i wyprasowałam jak narazie tylko body koszulki pajace i śpioszki. Zostały mi jeszcze portki i bluzy a tego też mam od groma:baffled:

W ogóle ostatnio dokupowałam ostatnio pajace, bo stwierdziłam, że mało mam i tak dzisiaj liczę i mi się do rozmiaru 62 prawie 40 pajacyków uzbierało ha nie będę musiała prania robić :-D

Co to ZZO to ja nawet nie myślę nad tym... nastawiam się na mega ból który jednak można przeżyć, bo przecież nasze mamy znieczuleń nie dostawały :tak:

Wiecie co ja w sobote zaczynam 35 tydzień i tak sobie myślę że kwestia 2-3 tygodni i zaczną się rozpakowywania :-D Ja się boję :szok:

Hejo

Ja dziś od rana aktywny dzień
Zamontowałam nowe rolety u Nas w pokoju, jestem dumna\
Posprzątałam w łóżku, bo burdel tam był mega ogromy i tylko przestrzeń się marnowała
Nawynosiłam stosy siatek, papierów jakiś, pudełek i innych głupot
Z psem byłam na treningu
Jeszcze do sklepu mam zamiar się wybrać no i coś na obiad zrobić

Co do prania, prasowania. Z chęcia bym już to zrobiła ale.. no właśnie
Pralka i suszarka ciągle zajęta przez stosy ubrań ważniejszych więc nie wiem kiedy się zwolni
A z drugiej strony może lepiej poczekać, wtedy świeższe będą ciuszki?
Wy laski pierzecie wszystko? Kocyki, ciuszki, pieluchy, misie też jakoś czyścicie?

anula no to generalnie do przodu - super

atomówka dyskusja o tym co należy prać była poruszana jakiś czas temu - w sumie warto wyprać wszystko, z czym dziecko będzie miało bezpośredni kontakt - rożek, kocyki też

Aaaaaa! Ratunku! Bombki mnie ścigają, że chcą do pudełka :-D Lepiej coś z nimi poczynię, bo inaczej będą na Wielkanoc bombki zamiast pisanek :dry:

inamorate- :szok: ty to faktycznie masz tego ze hoho moja wyprawka jest barrrrdzoooo skromna przy twojej :-) my bedziemy szalec jak maluch sie juz urodzi...

a dzis ogladalam ogloszenia z autami... chcialabym nowe miec.......:unsure:

reklama
Jejku dziewczyny moja drzemka trwała 4 godzinki:szok:
shocked.gif
teraz musze postawić sie na nogi i zacząc prasować.

Atomówka ja piore wszytko po kolei, ciuszki, kocyki, zabawki, pluszaki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry