reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

zaraz biorę się za nadrabiani, a tymczasem wpadłam się przywitać
Dzień dobry-wieczór

Jeśli mam mieć takie nocki jak dzisiaj to ja już wolę siedzieć do 4 bezczynnie...
położyłam się wcześniej - o 1:00, żeby się przestawić i do 4 skręcałam się z bólu, przewracałam z boku na bok i nie wiedziałam co ze sobą zrobi... wszystko mnie bolało, brzuch plecy, jakieś kłucia w nerkach czy w czymś obok... massakra wstałam i łaziłam po pokoju w kółko zastanawiając się czy budzić męża żebyśmy pojechali na pogotowie; w końcu zażyłam magiczną no-spę (nie sądziłam, że może pomóc zwłaszcza na neki) i przed 5 udało mi się usnąć
rano miałam mokro w wiadomym miejscu i zastanawiałam się czy mi wody nie odchodzą :szok: ale przypomniało mi się że to po lekach dowcipnych może być...

no to się pożaliłam... poza tym dowiedziałam się, że znajoma w 28 tc ma kamienie na nerkach 3 mm i 7 mm i musi je urodzić, bo jest na lekach przeciwbólowych cały czas

Doczytałam

Lina
ja mam spokój z takimi komentarzami, bo jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży to z wypłaty odkładałam co nieco na zakupy dla Dzidzia, żeby mi nikt za uszami nie truł, że za dużo wydaję – jakby co mówię że to są MOJE zaoszczędzone pieniądze, a poza tym nie mam zamiaru oszczędzać na dziecku

Tunia Twój mężczyzna to anioł normalnie

Ajako i reszta instruktorek oddychania dzięki za rady – już dziś zaczynam treningi

nusia bardzo dobrze, że masz zwolnienie, a szef niech ćwiczy oddychanie jak taki nerwowy

zazdroszczę wszystkim, które rozpiera energia…

Ostatnia edycja:
reklama
Pere ja mam od 3 dni tez jazde w nocy ;( Zle, niewygodnie, nie moge znalesc pozycji, bola plecy, wszystko, duszno, i nie wiem jakim cudem mozna 4 razy wstac z bolacym pełnym pecherzem nic nie pijac wieczorem!! ;////////

dzień dobry.
dziś miałam wizytę u Diabełtologa (szkoda gadac nawet) ...odbębniłam swoje u durnoty;]
wróciliśmy i padliśmy oboje z Lubym...
nie wiem co to za noc była, ale ani ja ani on nie moglismy usnąć...przewalalismy się z boku na bok..

mam nadziejż, że u was cacy... ide nadrobić główny wątek troszeczkę co by się zorientować.

pieknie, ze z Bozienka i Kornelką wsio ok:-)))

Dajcie spokój ja mam bo takie noce już od dłuższego czasu, spać nie mogę, jak już zasnę to potrafię się co 10-15 minut budzić
Przekładam się z boku na bok bo niewygodnie, i co 2 godziny do kibla muszę iść a wyczyn to jest niemały jak się ciało mi zastoi to wcale się podnieść nie moge
Wiecie ja to szczerze mam już trochę dość tego brzucha i tego ciężaru
Chciałabym żeby był już marzec, urodzić i spokojnie móc się ruszać

fakt, ja się zastanawiam gdzie mi się to wszystko miesci. wiem, że wody płodowe tez się wymieniaja, ale jestem pod wrażeniem.
swoja droga jak patrzę na swoje nogi np. to mam tez mega duzo wody pod skóra. taka gąbka mi sie zrobiła. :baffled: mało to apetyczne :szok:

i ja kiepsko sypiam już i siusianie i jakoś źle, niewygodnie, tu boli tam strzyka...
ale wam powiem że ta poduszka rogal, którą mam od wczoraj dzisiejszą noc mi umiliła niesamowicie, jest godna polecenia, ma w środku tylko jedyny minus który jest też mega plusem nie odkształca się :-) w środku są takie jakieś granulki styropianowe jako wypełnienie ale jakoś tak szeleszczą pod uchem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry