• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Aaaaaaaah ale człowiek głupi jest czasem... Jej tyle sie meczyc i nie sprawdzic..
Kupiłam poducha ciazowego! Ale nie rogala , bo u mnie problem, ze ja nie moge zasnac lezac prosto na boku! Ja musze miec szpyre wywalona do przodu na baletnice!! I masakra zbełtuje sobie cala swoja czesc kołdry aby pod ta podniesiano noga miec i nie uciskac na brzuch :/
A tu wystarczylo 11 funtow do pelni szczescia..wrrr.

eBay - The UK's Online Marketplace

Aaaaaaaah ale człowiek głupi jest czasem... Jej tyle sie meczyc i nie sprawdzic..
Kupiłam poducha ciazowego! Ale nie rogala , bo u mnie problem, ze ja nie moge zasnac lezac prosto na boku! Ja musze miec szpyre wywalona do przodu na baletnice!! I masakra zbełtuje sobie cala swoja czesc kołdry aby pod ta podniesiano noga miec i nie uciskac na brzuch :/
A tu wystarczylo 11 funtow do pelni szczescia..wrrr.

eBay - The UK's Online Marketplace
lepiej ze do tego teraz doszlas a nie po rozwiazaniu ;p

Bozienka Kornelka wróciły do domu gratulacje.
yes2.gif

teraz Mała będzie rosła na maminym cycu :-)

Bozenka wszystkie jakos dajemy rade :happy: Amandla nam tylko płata figle, na zamknietym zobacz.
Lina chciala straszyc ale jej sie odwidzialo odrazu po sms o 23 godzinie ktory dostala :-D
pinula sie zapodziala i fajnie jakby ktoras w pl skrobnela jej smska.

Bozienka dawaj, dawaj , dawaj fotyyyyy pilsss :happy::happy:

reklama
bozienka fajowo że już w domu, a Kornelka na pewno marudzi po dniu pełnym wrażeń
Dobrze,że cyca zna to się uspokoi zaraz
Kurde aż chciałabym być tam u Was w domu i poobserwować trochę taką maliznę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry