reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
synek nieodpuszcza malej na krok chodzi sprawdza czy spi siedzi kolo luzeczka albo wozka patrzy jak mala je jak ja przewijam podaje mi pampersy i wogule jest kochany jak narazie nawet trzymal mala na rekach dumnie :)
Fajnie ze uwas wsyztsko dobrze a te ktore strasza prosze zacisna nozki i czekac do marca,ide luknac na zamkniety co sie tam dzieje :)

sms od pinuli - pisze tu bo"tam" wiesci ze szpitala

"hej! wszystko w porzadku tylko problemy z komputerem:( urwalam zasilacz od laptopa a na baterii trzyma jakies 10 min wiec wpadam tylko zerknac i nic nie pisze! nowy kabel ma przyjsc w sobote to do Was zagladne na dluzej ;-) buziaki dla wszystkich Mamusiek i Maluszkow"

bozienka- witaj w domu :D super ze juz jestescie z nami :-) alez ci zazdrosze malucha :D

nefi- a na jakie zabiegi sie wybierasz? co mozesz polecic na nogi wlasnie? ofcoure po porodzie?

kamilaedi ja ostatnio (tzn. przed ciążą)chodziłam na zabiegi rozgrzewajace (paliło zywcem dziadostwo :-D). bardzo były skuteczne. nie wiem tylko czy wskazane dla wszystkich, poniewaz ja nie mam problemów ani z zylakami ani z naczynkami. moja siora chodziła na cos jeszcze innego i sobie chwaliła bardzo, ale nie pamiętam teraz jak to sie nazywa. ot skleroza ciążowa.

***** dobranoc dziewczyny. przyjemnych snów. ide sie pooszukiwac, że zasne :-p*****

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie ;-)

Bozienka super, że już w domku :-)

Tunia tak mi rano smaka narobiła na kopytka, że z małą zrobiłyśmy, potem padłam i kilka godzin leżałam, potem przyszły zamówione worki próżniowe i robiłam porządek w szafach - maluszek ma juz sporo miejsca na swoje rzeczy ;-) a ja mogę brac się za prasowanie tego, co czeka na zlitowanie od kilku miesięcy :-p

ja tez ganiam na kibelek w nocy - a jak jakims cudem sie do rana nie obudze, to lecę szybko, bo po nogach jeszcze mi pocieknie :szok:

jesli puchniecie, to czas ograniczyc nieco płyny - zauważyłam po sobie, że jak mniej piję i M nie pali mocno w piecu, to jest ok, a jak pozwolę sobie na kilka kubków więcej to już baloniki na nogach...

dziękuję za zyczenia zdrówka dla Dobrusi, dzis po południu i wieczorem jakby lepiej z katarem, gorączki nie ma, a to jak nie patrzec 4 dzień "choroby" - na początku byłam pewna, że angina sie wykluwa, ale gardło tylko 2 dni bolało i teraz juz ok... oby wyzdrowiała, bo mamy trochę jeżdżenia teraz w planach (w tym wybór farb i innych pierdółek do pokoju, o wyprawce nie wspominając)

miłego wieczoru

witam sorki ze tak zadko ale aktualmnie trwa remont w pokoju ;-)
mamy juz sufit pomalowany kaloryfer panele polozone i listwy i skfecone lozeczko i komoda ;-)

reklama
Bozienka super ze juz w domciu z malutka:-)

Mi najbardziej puchną ręce :-( A do tego uparcie spie na prawym boku, reka pod poduszka to jak sie budzie dłon dosłownie dwa razy taka jak druga :no:

Angel ja za to spie non stop na lewym boku( rogal mi w tym pomaga) i ta pozycja jest dla mnie najlpesza. A nogi mi puchna obydwie, a zwlaszcza lewa - wyglada jak golonka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry