reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

villandra powodzenia rano:-)

JA sobie obejrzalam Porodówkę na TLC, oczywscie musiały mi łzy poleciec....

Teraz już klikam z łóżeczka, bo czekam na meza az wroci z tej roboty.

dobranoc, słodkich snów dla was dziewczynki i dla naszych brzuszków:-)

reklama
dziendobry dziewczyny :-) jeszcze tak rano to mnie tu nie bylo hihihi

tunia powodzenia na wizytach :-D
ja wczoraj ciezki dzien mialam, no ale hercia ma 5 szczeniorkow i dzis wszyscy wypoczywamy :happy: (oczywiscie nie obylo sie bez cesarki) ale wszyscy zdrowi i zadowoleni :-D wrzuce foty jutro jakies ...

a teraz ide zobaczyc co sie wczoraj dzialo tu

Hejahej :-):-)

U Nas też ciężka noc - w nocy włączył nam się alarm na budowie i M musiał gnać zobaczyć czy aby nikt nic nie wynosi :sorry2: na szczęście fałszywy alarm ;-)

Tunia kciuki trzymam i na wieści czekam :-):-) jej ja jeszcze 10 dni do wizyty :-D:-D ciekawe czy dotrzymam bo wczoraj elegancko skurcze lub stawianie się brzuszka 6 razy pod rząd co równe 15 minut :-D:-D:-D się wystraszyłam troszkę ale ciepły prysznic i przeszło :tak::tak:

Kamila to Was się narobiło w tym domku :-)

Witajcie :-)

Powodzenia dziś wszystkim ...

Słonko wyjszło zza chmurki to może coś podziałam ...
Śniło mi się że urodziłam :szok: Ale co to był za poród :-D:-D Obudziłam się i stwierdziłam że coś jest nie tak , zerkam za pomocą lusterka a tam widać główkę , więc idę do pokoju ( gdzie spała ginekolożka ) i zanim ją obudziłam to wyciągnęłam sobie dziecko - pytam się jej gdzie mam przeciąć pępowinę a ona mi mówi że jeszcze nie trzeba i poszła spać dalej . I stałam taka zdezorientowana z dzieckiem na rękach :sorry2:

witam was moje kochane cioteczki :)
kurde niewiem co tu napisac hehe jako jedyna mam dzidzi juz i kurde tak dziwnie mi sie pisze jak wy o swoich brzuszkach a ja o Kornelce,mala wkoncu zrobila wczoraj kupke :) i nocke mialam dosc spokojna a myslalam ze bedzie przerabane bo ja caly dzien bolal brzuszek :( ehh teraz malenstwo sobie smacznie spi najedzone :) i za 3 godzinki bedzie pobodka znowu ;) buziaki dziewczyny :) dla brzuszkow i maluszkow :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry