Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ostatnio nie chce oglądać bajek tylko programy o zwierzętach . Zmieniły mu się plany na przyszłość i chce być łowcą krokodyli , a jego najnowszym marzeniem jest mieć lampkę na głowę ( bo taką miał łowca krokodyli
) .wczoraj przynajmniej wzięliśmy się z mężulem za kolejny etap porządków, a raczej wyrzucania moich nagromadzonych przez lata pierdół (to już chyba 4 raz od początku ciąży), Mężu ma to do siebie, że dla niego to bezwartościowe śmieci więc nawet ładnie poszło :-)
villranda u nas też gładź się szykuje, póki co kable pociągnięte i zaszpachlowane ale od jutra już będzie biało... nie wiem co zrobić z tym całym kurzem... ścierać 5 razy dziennie?
Mężu właśnie dzwonił, żeby powiedzieć że jakaś pani urodziła w taksówce 2 tyg przed terminem i lekarze tylko wyszli przeciąć pępowinę, a przedsiębiorstwo taksówkowe ufundowało wyprawkę dla Malucha :-)
Wiem coś o tym ;-) 
No chyba, że jak urodzę na IP, to szpital się szarpnie - po tym, co widziałam na IP dzisiaj, to nie wykluczam takiej możliwości... 
i tylko sie cieszyc, ze chce nie ogladac bajek, tylko na te filmy o zwierzatkach tez trzeba uwazac, co nie? czasem sa takie drastyczne, ze szok.
;-)
ale mam w nosie, jutro ma wolne nich sobie tam dziala, robi co chce, ja bede sobie lezec na dole i ani tam nie zagladne przez caly dzien!