Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyjeżdżamy na weekend więc mnie nie będzie , niech się nikt w tym czasie nie rospakowywuje :-).
Lina Ty szczególnie![]()
A mój syn oszalałOstatnio nie chce oglądać bajek tylko programy o zwierzętach . Zmieniły mu się plany na przyszłość i chce być łowcą krokodyli , a jego najnowszym marzeniem jest mieć lampkę na głowę ( bo taką miał łowca krokodyli
) .
:-)
już sobota także połowa sukcesu
Borysek i ta lampka na głowie 

no cóż dziecko chce Mama z Tatą muszę kombinację uwskutecznić i lampkę znaleźć 

Dziewczyny czy Wy też się czujecie tak beznadziejnie wielkie i grube i nieporadne ??![]()

ruszać się nie mogę - nic nie mogę - do sklepu jak wejdę robię się czerwona i zaraz mi duszno, gorąco i najchętniej bym zemdlała. Poza tym jestem tak naładowana, że wystarczy położyć talerz nie na swoim miejscu a jestem gotowa rozszarpać... 

Młody Kabareciarz :-)Dziewczyny czy Wy też się czujecie tak beznadziejnie wielkie i grube i nieporadne ??![]()
niezdarna - wszystko z rąk leci, wchodzenie po schodach wieczorem to już wyczyn, schylić się po coś to wyczyn - eh, szkoda gadać. Buty też na zamek preferuję, bo wygodniej założyć niż te sznurowane, choć z chodzeniem na odwrót
.
No po chwili dopiero skumałam co i jak...
:-)
Nawet na Ice Age 3 miałam z leksza dość, jak tyranozaur się pojawiał (może za szybko -12 lat- obejrzałam Park Jurajski i tak mi na psyche siadło?).