reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Oj zazdroszczę Wam tej szkoły rodzenia dziewczyny...
Ja mam nadzieję że dam radę bez przestudiowałam w necie filmiki z oddychaniem :-D
Lenia mam strasznego i jakiegoś stresa, że to już tak blisko ehh:baffled:
Z jednej strony się cieszę a z drugiej mam ochotę krzyczeć RATUNKU! :-D

reklama
cześć Dziewczyny, miło że się martwicie ;-)
jestem w szpitalu oczywiście, z Dzidzią wszystko, ok waży już 2700:szok: i dzięki Bogu nigdzie się nie wybiera
lekarz po badaniu stwierdził, że "szyjka zachowana, kanał powiedzmy, że zamknięty" ale już nie pytałam co oznacza "powiedzmy, że" skoro wszystko ok
Tak czy inaczej leżę tu z powodu ataków bólu - najpierw myśleli że to kolka nerkowa ale ponieważ nie wyszedł stan zapalny, to prawdopodobnie jest kamień, który już gdzieś z tej nery poszedł... wczoraj 3 kroplówki przeciwbólowe i gdzieś się dziad przesunął dzisaiaj już drugą kroplówkę ściągam ale na szczęście nie boli;
Angel jak sobie pomyślę ile się wycierpiałaś, jak Cię bolało... ja wczoraj myślała, że umrę z bólu a to pewnie było nic w porównaniu z tym co Ty przeżyłaś

Pozdrawiam Was sedrecznie

Perelandra o proszę jaka duża dzidzia :-D fajnie :) A TY nam szybko wracaj z tego SPA i melduj na bierząco :-D
Oj nerki coś o tym wiem ból przokropny, ale mi na szczęście tfu tfu w ciąży nie dają znać o sobie :tak:

Bozienka24 jak sobie pomyślę, że będę miała taką calineczkę jak Twoja to strach mnie ogarnia:szok:

perelandia no ufffff bo sie martwilam ;p nie ladnietak straszyc!!! jkie zalecenia dal wracz(lekarz")

kasiulka- no teraz ceny w aptekach zabojce ostatnio ajako mi mowila ze luteina juz refundowana nie jest !!!!! to teraz ciaza to bedzie luksus ;/

reklama
Perelandra ojjj to dobrze, ze z ciaza ok a "maleństwo" twoje to juz ma fantastyczne rozmiary :-D
Współczuje Ci strasznie jednak innych dolegliwosci bólowych..;( Odrazu mi sie przypomina, matko.. przynajmniej szybko zdiagnozowano i leki pomagaja! TO najwazniejsze, ze juz dzis nie boli! Oby poszlo w cholere bez kolejnych bóli a ty na kilka tygodni do domciu jeszcze ;-)

A ja już tak bardzo , bardzo mocno nie chce tu byc..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry