Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
_Linka z tymi dwoma tygodniami bym sie klucila kolezanka urodzila niby w 38 tygodniu cc tak miala umuwiona i co sie okazalo maly byl za maly musial trafic do inkubatorka bo tracil cieplo i lekarze mowia ze wyglada jak by byl z 34-35 tygodnia mial tylko 2400 i 48 cm nieumial ssac jeszcze ale naszczescie juz wszytskiego sie nauczyl ale z waszymi dzidziusiami tak nie bedzie hehe one juz sa gotowe pchaja sie na ten swiat jak niewiem
Bozienka to Ty jeszcze nie wiesz wszystkim truje to i Tobie moja Zuzia tydzień temu 3300 ważyła także o jej wagę się nie martwię chyba, że w drugą stronę a i od gina zielone światło jest
Bozienka ale już normalne mleczko dajesz , nie jakieś specjalne dla wcześniaczków ??
Dużo je Ci na raz ?? Często w nocy ją karmisz ?? werandujesz ją troszkę ?? Pogoda Ci się zdecydowanie nie udała na spacerki
Lina Tygrysek ok , szaleje
Jak łóżeczko , złożone ?? zdjęcia zapodaj :-)
_Linka hehe jak masz zielone swiatlo to DZIALAJ kochana DZIALAJ mi przy synku pomoglo przytulanie zaraz po przytulankach mnie wziely bole i sie zaczelo wszytsko hehe takze do dziela no chyba ze chcesz jeszcze poczekac.A malenstwo faktycznie sobie wazy niezle 3300 uhuhuhu hehe duza dziewczynka z niej.A wiec czekam na kolejna marcoweczke byle by szybko ktos dolaczyl domnie (mowie otych ktore moga) a powiedzcie mi kangurzyca cos sie odzywala ?? ma ktos z nia kontakt ?? ciekawe jak tam u niej jak maly
tunia to mozemy podac sobie reke ja walalam sie po wyrku chba z 2 godziny nie moglam zasnac i tak z prawego na lewy na plecy, nawet m sie obudzil i mowi ty nie mozesz sie tak rzucac ...co tu robic ale chyba padlam po tym turlaniu. Mini ale masz mase pytan do Bozienki swoja droga jestem ciekawa czy dajesz jej piers?
mini lekarz kazal dawac jej normalne mleczko nie dla wczesniakow (naszczescie) karmie ja co 3 godiznki a najdluzej wytrzymala bez jedzonka 5 godzin,z werandowaniem nam sie nieudalo za zimno jedynie wychodizmy jak musimy na spacerku juz bylam z nia ale to jak bylo duzo cieplej na doslownie 5 minutek wiecej ubierania niz spacerku teraz czekamy na cieplejsze dni i pojdziemy na spacerek,juz sie niemoge doczekac kiedy bede mogla ja wziasc i isc na spacerek jak bedzie cieplo i jak wkoncu beda na nia dobre kurteczki i kombinezonek bo jak narazie to wyglada jak kukielka jak ja w to wszytsko ubiore w kombinezon niestety jej nnie wloze bo by mi przeleciala hehe wiec zostaje nam cieple spodenki i cieplusia kurteczka ale juz niedlugo mala rosnie jak niewiem niektore spioszki body kaftaniki sa na nia juz dobre