reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-)

Z tego wczorajszego przezywania takie glupoty mi sie snily ze szok!!
Dlatego dzisiaj juz nie przezywam...

Wogole to w nocy turlalam sie po lozku miejsca sobie znalesc nie moglam.
Czy Wy tez tak macie ze jak czasami popatrzycie na brzuch to tak wam pulsuje jakby serduszko dzidzi??Bo ja wlasnie tak dzisiaj mialam.A tak wogole to z lewej strony tak mnie sciska i puszcza i tak w kolko.

Nastawilam pranie ale tym razem nasze:-Dbo przez te ubranka ktore caly czas pralam olalam totalnie nasze pranie:-)wiec dla odmiany dzisiaj sobota bedzie przeprana:-D

reklama
hej dziewczynki :) jak tam nocka wam minela.Tunia jak bylam w ciazy tez miejsca niemogla sobie znalesc masakra jakas byla a teraz moge wygodnie spac ale niemoge ;) eghh dzisiaj mala cos spac niechciala plakala zachwilke sobie cos mruczala zachwile piciu zachwilke mleczko zachwilke pampersik jak zalozylam suchego pampiego to zrobila niespodzianke do niego i wogule masakra dzisiaj chodze jak zoombi spac mi sie chce a do tego wszytskiego jestem chora :( mam nadzieje ze jej niezaraze :( co prawda wydaje mi sie jak by miala miec katarek ale moze jestem przewrazliwiona :( jeszcze tego by mi brakowalo

Bozienka uroki posiadania Calineczki w domku :-):-):-):-) nie wierzę, że w sobie noszę większego Bobasa niż Twoja Kornelka :-):-):-) poprostu nie do uwierzenia :tak:

A ja dostałam właśnie pierwszego bolesnego skurczu - a juz ich nie miałam ohoho (tzn bolesnych bo bezbolesne to non stop) :-):-) jak ja bym chciała już na porodówce wylądować ;-);-);-)

hej dziewczyny,
no doszłam troszke ze soba do ładu. zaraz Wam opisze w wizytach co tam robili ze mną.
jednak oddział gdzie lężą same kobiety z większymi ciążąmi i maja problemy, albo czekaja na poródy sn lub cc to na serio cięzki oddział, ale jest tez bardzo duzo wzajemnej sympatii i bardzo się z dziewczynami polubiłam. takie forum w realu.
nie nadrobie chyba zaległości, bo troszke marnie sie jeszcze czuję tez pewnie po lekach, ale mam nadzieje, że czujecie sie wszystkie dobrze.
dobrze idę opisać Wam pobyt w szpitalu w wizytach.

_Linka hehe uwazaj uwazaj zeby tych skurczy bolesbych niebylo zaduzo ;) eghh dokladnie urok posiadania Calineczki przy sobie ale co tam jej minki i usmieszki wynagradzaja wszytsko :) was tez to czeka :) dolaczyla by ktoras do mnie juz ;)

reklama
mini najpier dawalam jej Humane bo tak polecila mi w aptece pani ale jak sie lekarz dowiedzial to kazal zmienic bardzo polecal enfamili ale cena tego mleka doslownie zabija mowil tez ze bebilon jest bardzo dobry wiec daje jej bebilon glodomorek wcina tak ze masakra hehe puszka starcza mi na niecaly tydzien ale niech je i rosnie malenstwo moje kochane :) a oprocz mleczka wcinamy pomiedzy posilkami herbatke koperkowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry