Kasiulka!
Fanka BB :)
Czasem... – Demotywatory.pl ładnie wymiatają.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasem... – Demotywatory.pl ładnie wymiatają.

smacznego!
, walczylismy przez 5 lat, w koncu sie poddalismy i wrocilismy!nie wiem czy mi nie podciekają wody ... Kurcze już któryś raz mam taką sytuację że po zrobieniu siku jak wstaje to mi jeszcze cieknie po nogachNie za każdym razem - i dosłownie łyżeczka takiego płyny ... Muszę to zgłosić mojej ginekolog - ciekawe co ona na to
![]()
mój w niecałe 2 tygodnie pokój obity do betony doprowadził do stanu mieszklaności, do tego w pracy nadgodziny, pranie maluszkowych rzeczy, poscieli, jeżdżenie do mnie do szpitala ;-) chłop jak chce to potrafi, a może Twój potrzebuje silnych bodźców ;-) mój na wspomnienie tamtego szalonego czasu to chce już szykowac maluchowi kącik, łóżeczko składac itp 
Jestem spokojna.
no pospalam troszke 1,5godziny no nie poznaje siebie ale skoro organizm sie domaga to tak pewnie ma byc![]()
ja też ostatnio mam ciągły deficyt snu - organizm jak nic wie, co go niedługo czeka i magazynuje siły ;-)
Ivi no przecież w ciązy jesteś i dół z powodu nieodgadniętej zachcianki jest jaknajbardziej normalny
Angel to sie porobiło... ale wiesz co? Coś w temacie mieszkania sie ruszyło, a to jak nic dobry znakmam nadzieje, że lada dzień znajdziecie kolejna fajną okazję
Wiecie co, a ja jakas nienormalna jestem - zacieszam się z każdego stawiania brzuszka czy bardziej bolesnego skurczua brzuszek juz często się stawia
musze tylko M wyleczyc, bo kaszle jak gruźlik od tygodnia, nie idzie go do lekarza zapędzic, a takiego to mi na porodówke nawet ślepy i głuchy lekarz nie wpuści
a sama nie mam zamiaru rodzić...

mata - ja z tego stawiania też się cieszętylko chciałabym najpierw grzybka wyleczyć bo fioletem mnie ostatnio potraktowała ginka
No i .. wolimy poczekać na powrót mojej mamy z ferii, żeby z Tymkiem i naszym psiakiem mogła zostać jak będziemy w szpitalu
![]()
jutro zobacyzmy jeszcze u nas w aptece, czy czasem nie maja na stanie, jakby nie było w poniedziałek M poszuka w mieście gdzie pracuje, jak tam tez nie będzie to we wtorek smigam do gina, co by przepisał inny lek...
a zostawali potem w szpitalu czy do domku wrócili? Bo mi sie marzy, żeby jak najszybciej do domku wrócić... a do szpitala mam 30 km, więc musze niexle obmyslec, kiedy wyjechać, żeby nie być za szybko no i żeby zdążyć